Hudutsuz Sevda 9.Bölüm 2.Fragmanı: Silaha gerek yok! Ben karımı koluma takar girerim

Hudutsuz Sevda dizisi, 23 Kasım Perşembe günü Fox TV’de! Hudutsuz Sevda 9.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Hudutsuz Sevda'nın yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni bölüme dair ipuçların yer aldığı fragman

Sitene Ekle

Hudutsuz Sevda 9.bölüm fragmanı izle: Hudutsuz Sevda son bölümü hayranlarından tam not aldı. Dizinin final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Hudutsuz Sevda 9.bölüme ait ipuçlarının yer aldığı yeni bölüm fragmanı araştırılıyor. Peki Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? yeni bölüm tanıtımı ve sorularının cevabı haberimizde. 

Hudutsuz Sevda Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Hudutsuz Sevda dizisi, 23 Kasım Perşembe günü Fox TV’de saat 20:00’de.

Fikret, Halil İbrahim'i vurmayacak!

Fox'un sevilen dizisi Hudutsuz Sevda'da yeni bölüm heyecanı sardı. Fikret'e verilen Halil İbrahim'in infaz kararını Fikret kendi kararıyla uygulamayacak. Çünkü Fikret gururlu, dürüst ve adil birisi. Jandarma baskınından dolayı borçlu olmasada kendi borçlu olarak görüp infazı uygulamayacak.

Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox'un sevilen dizisi Hudutsuz Sevda'nın yeni bölüm fragmanı aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

FRAGMANI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Hudutsuz Sevda dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu

Hudutsuz Sevda dizisinin konusu şöyle: Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.

Hudutsuz Sevda dizisinin oyuncu kadrosunda ise; Mesut Akusta, Esra Dermancıoğlu, Emre Bulur, Burak Sevinç, Asuman Dabak, Hülya Şen, Hülya Gülşen, Naz Çağla Irmak, Taner Turan, Alp Akar, Mehmet Korhan Fırat ve Erdem Kaynarca gibi başarılı isimler yer alıyor.