Hem altın hem gümüş! İslam Memiş söylemişti! Altın eşik, gümüş eşiğe muhtaç olacak

Altın fiyatlarının yükselişe geçeceğin vurgulayan İslam Memiş geçtiğimiz günlerde yaptığı tahminlerle yine gündeme gelmişti.

Hem altın hem gümüş! İslam Memiş söylemişti! Altın eşik, gümüş eşiğe muhtaç olacak

Yeni yılın gelmesinin ardından en çok merak edilen konulardan birisi de altın fiyatları olmuştu. Altın piyasası hakkında önceden bilgi sahibi olmak isteyen altın yatırımcıları yüzünü güvenilir ekonomist İslam Memiş'ten yana çevirirken İslam Memiş'in yapığı açıklama dikkat çekti. Son dönemlerde sadece altın piyasasına değil aynı zamanda gümüş yatırımına da önem verilmesi gerektiğini vurgulayan İslam Memiş bakın neler söyledi..

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş dikkat çeken açıklamaları ile yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Altın piyasasında yaşanacak dalgalanmaları önceden tahmin eden ve genellikle tahminlerinde yanılmayan İslam Memiş'te yatırımcıların dikkatini çeken bir açıklama daha geldi. 

DOLAR, ALTIN, GÜMÜŞ!

Altın fiyatlarının yükselişe geçeceğin vurgulayan İslam Memiş geçtiğimiz günlerde yaptığı tahminlerle yine gündeme gelmişti. Yatırım yapmak isteyen vatandaşların paralarını sadece altın yatırımından yana kullanmak yerine aynı zamanda gümüş yatırımını da tercih etmeleri gerektiğini belirten İslam Memiş gümüş fiyatlarında da artışın olacağını belirtmişti. 

İslam Memiş açıklamasında "Altının gram fiyatı 1115 TL. Ama serbest piyasalarda 1132, 1137 lira aralığında bir gram altın bulunuyor. Yine en son videolarımızda geçen hafta hatırlar iseniz, gram altın 1198 TL seviyesine kadar yükselince Şubat'ın 15'ine kadar 1140 lira seviyesine kadar bir gerilemeden bahsetmiştim.'' dedi.

İSLAM MEMİŞ YİNE KONUŞTU!

Altında düşüşün kalıcı olamayacağından bahseden İslam Memiş ''Bu daha aşağıya doğru çekildi. 1140 TL'nin altında gram altın TL fiyatı var. TL'de bekleyen, düşüşleri bekleyen, alım fırsatı kollayanlar da bu düşüşlerin kalıcı olmayacağını gayet açık bir şekilde bilmelidir. Bu düşüşler kalıcı olmaz. Gram altında.'' ifadelerine yer verdi. 

Gram altının ise hem ONS hem de dolardan yana destek gördüğünü belirten İslam Memiş açıklamasında ''Ons bazında her ne kadar baskılama devam etse de hem onstan hem dolardan destek gören gram altın TL fiyatı tekrardan orta ve uzun vade için alım fırsatları vermeye devam ediyor.” dedi. 

Son olarak elinde dolar bulunan vatandaşlar için konuşan İslam Memiş “Güçlü destek seviyesi. Eğer aşağı düşerse 1810 dolar seviyesi var. Ancak şimdilerde 1830 dolar üzerinde tutunma çabasını sürdürüyor. Elinde dolar bulunanlar orta ve uzun vadede 2023 için 2350 dolar 2500 dolar öngörüm hala geçerli. Bu fiyatların düşük olduğunu düşünen birisiyim" diye konuştu.

Etiketler: altın