Hadise ihanet iddiası ile gündemde! Söylemezsem Olmaz yorumcusu Arto, topu Acun Ilıcalı'ya attı!

Eylül ayında iş insanı Mehmet Dinçerler’den boşanan ve aylardır magazin gündeminden düşmeyen ünlü Şarkıcı Hadise, eski dostu Ebru Gündeş’in eski kocası Reza Zarrab ile anıldı. İşte ayrıntılar…

Hadise ihanet iddiası ile gündemde! Söylemezsem Olmaz yorumcusu Arto, topu Acun Ilıcalı'ya attı!

İddialı sahne kıyafetleri, güçlü sesi ve muhteşem sahne performansları ile sanat camiasının en çok sevilen isimlerinden birisi olan, toplumsal olaylara karşı duyarsız kalmayan tavrı sayesinde de hayranlarının gönüllerine taht kurmayı başaran ünlü şarkıcı Hadise, son dönemlerde magazinin gündeminden düşmemeye devam ediyor.

Piyasada yer almaya başladığı günden bu yana özel hayatına ilişkin açıklama yapmaktan kaçınan ve yalnızca işi ile gündemde kalmayı tercih eden ünlü şarkıcı Hadise, senelerdir korumayı başardığı bu tavrının aksine son günlerde yalnızca özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Hayatında kimsenin olmadığının düşünüldüğü dönemde yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişkide olan sonrasında ise ani bir karar ile ilişkisini noktalayarak iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan Hadise, nisan ayının sonunda Çırağan Sarayı’nda basına kapalı olarak gerçekleştirilen bir tören ile nikah masasına oturdu. Dinçerler ile evliliği tüm hayranlarını sevince boğarken yaklaşık 4 ay sonra ayrılık iddiaları gündeme gelmeye başladı ve eylül ayının sonunda görülen dava ile birlikte boşanma gerçekleşti.

Özel hayatına ilişkin halen bir açıklama yapmamayı tercih eden ve boşanma kararı ile de birçok kişi tarafından desteklenen ünlü Şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde yeni bir iddia ile gündeme geldi. Evliliğinden önce Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile anılan Hadise’nin, şu an Zarrab ile bir birlikteliğe başladığı ileri sürüldü. İddia sahibi Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının ünlü yorumcuları olurken bugün aynı ekibin bir parçası olan Arto’dan yeni bir açıklama daha geldi.

ÖNCE “EL ELE FOTOĞRAF” İDDİASI!

Hadise ihanet iddiası ile gündemde! Söylemezsem Olmaz yorumcusu Arto, topu Acun Ilıcalı'ya attı! - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde yeni bölümü ile ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali ve Arto Hadise’ye ilişkin önemli bir iddia ileri sürdü. Hadise’nin Amerika’da bir ev satın aldığını ve aynı ülkede yaşayan Reza Zarrab ile birliktelik yaşadığını ifade eden yorumcular, ikilinin el ele fotoğraflarının olduğunu ileri sürdüler.

İHANETTE ACUN ILICALI DETAYI!

Hadise’nin Reza Zarrab ile olan ilişkisinin Zarrab’ın henüz Ebru Gündeş ile boşanmadan başlamış olduğunu ileri süren Arto, O Ses Türkiye’nin jürilik döneminde Gündeş’in ihaneti belgelediğini ve ilgili belgeleri program sahibi Acun Ilıcalı’ya gösterdiğini ifade etti.