Günlük burç yorumları 1 Ağustos 2023 Salı ilişki, iş, para, aşk falı: Koç, Yay, Aslan, Başak, İkizler, Akrep, Balık için günlük burç yorumları

1 Ağustos günlük burç yorumları ilişki, para, iş, kariyer, aşk falı detayları tüm burçlar için haberimizde. Günlük burç yorumları 1 Ağustos 2023 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık günlük burç yorumları ve günün önemli uyarıları...

Günlük burç yorumları 1 Ağustos 2023 Salı ilişki, iş, para, aşk falı: Koç, Yay, Aslan, Başak, İkizler, Akrep, Balık için günlük burç yorumları

Günlük burç yorumları 1 Ağustos 2023 Salı para, lişki falı, kariyer, iş falı, sağlık falı ve aşk falı detaylarıyla haberimizde. Günlük burç yorumunu merak eden Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu bugün neler bekliyor, şanslı sayıları ne? Gökyüzünde gezegenler ve yıldızlar bugün tüm burçların bugünkü günlük burç fallarını nasıl etkileyecek? Gelin günlük burç yorumlarının kısa bir özeti başlayalım, ardından 1 Ağustos 2023 Salı ilişki, para, iş, kariyer, sağlık ve aşk falının detaylarını okuyalım.

Koç burcu bugün, bugün yaptığınız bazı fiziksel değişiklikler kesinlikle görünüşünüzü güzelleştirecek. Küçük ölçekli işletmeler işletenler, bugün kapalı olanlarından finansal olarak fayda sağlayabilecek her türlü tavsiyeyi alabilirler. Sevdiklerinizle olan ilişkinizi bozabilecek bir konuyu gündeme getirmekten kaçınmanız en iyisidir. Sevgiliniz bugün yaşayan meleğiniz olacak; anların kıymetini bilin. İş yerindeki düşmanlar, bugün sadece tek bir iyi hareket yüzünden sizinle arkadaş olabilir. Hayatın inceliklerini anlamak için bugün bir aile büyüğünüzle vakit geçirebilirsiniz. Siz ve eşiniz bugünlerde kendinizi pek mutlu hissetmiyorsanız, bugün çılgınca eğleneceksiniz. 

Boğa burcu bugün, ofisinizden erken çıkmaya çalışın ve gerçekten keyif aldığınız şeyleri yapın. Paranın önemini çok iyi biliyorsunuz, bu yüzden bugün biriktirdiğiniz para gelecekte işinize yarayacak ve herhangi bir büyük zorluktan kurtulacaktır. Torunlar büyük bir zevk kaynağı olacaktır. En iyi tavrında olmalısın çünkü bugün sevgilini üzmek için fazla bir şey gerekmeyecek. Hizmetçiler-meslektaşlar ve iş arkadaşları ile sorunlar göz ardı edilemez. Boş zamanlarınızda kitap okuyabilirsiniz. Ancak, aile üyeleriniz tarafından sürekli rahatsız hissedebilirsiniz. Günün iyi geçmesini istiyorsanız, eşinizin havası bozuksa tek kelime etmeyin.

İkizler burcu bugün, kavgacı davranışlarınız düşman listenize eklenir. Daha sonra pişman olacağınız bir şeyi yapacak kadar kimsenin sizi sinirlendirmesine izin vermeyin. Arkadaşlarınızla takılmayı planlıyorsanız, parayı dikkatli bir şekilde harcayın, çünkü muhtemelen para kaybı yaşayacaksınız. Ödenmemiş tüm aile borçlarını temizleyebileceksiniz. Sevgilinden uzak kalmak çok zor olacak. Seçkin insanlarla etkileşim kurmak size iyi fikirler ve planlar getirecektir. Tanıdıklarla konuşmak sorun değil ama en derin sırlarınızı onların niyetini bilmeden paylaşmak sadece zaman ve güven kaybıdır. Yanlış iletişim bugün sorun yaratabilir ama bunu oturup konuşarak halledebileceksiniz.

Yengeç burcu bugün, çocuklarla oynamak size harika bir şifa deneyimi yaşatacaktır. Para ile ilgili her türlü sorun bugün çözülebilir ve maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Kişisel cephenizde, sizi ve tüm ailenizi sevindirecek önemli bir gelişme olacak. Ne yapacağınızı dikte ederseniz sevgilinizle ciddi sorunlar yaşarsınız. Ortaklar, yeni planlarınız ve girişimleriniz konusunda hevesli olacak. Bugün bütün bir günü tek başınıza bir odada kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Birlikte bir gün geçirmek için mükemmel fikriniz bu olurdu. Bugün eşinizi romantik bir randevuya çıkardıysanız, ilişkinizde işler daha iyiye gidecek.

Aslan burcu bugün, iş baskısı bugün biraz stres ve gerginlik getirebilir. Bu burcun bazı yerlileri, bugün toprakla ilgili herhangi bir konuda para harcamak zorunda kalabilir. Çocuklar, okul projelerini tamamlamak için yardımınızı isteyebilir. Gün etrafınıza gül kokuları getirecek. Aşkın coşkusunun tadını çıkarın. İşadamları için iyi günler. İş amacıyla yapılan ani bir seyahat olumlu sonuçlar verecektir. Boş zamanınızı bugün herhangi bir tapınakta, gurudwara'da veya herhangi bir dini yerde, gereksiz sıkıntılardan ve tartışmalardan uzakta geçirebilirsiniz. Siz ve eşiniz arasında kesin bir güven eksikliği olacaktır. Bu, Evlilikte gerginliğe yol açacaktır.

Başak burcu bugün, sosyalleşme korkusu sizi rahatsız edebilir. Bunu ortadan kaldırmak için özgüveninizi teşvik edin. Ay'ın konumu nedeniyle paranız gereksiz şeylere harcanabilir. Servet biriktirmek istiyorsanız, eşinizle veya ebeveynlerinizle bu konuda konuşun. Akrabalar size beklenmedik hediyeler getirir ama aynı zamanda sizden bir tür yardım bekler. Dikkatli ol romantik partnerin seni pohpohlayabilir- beni bu yalnız dünyada yalnız bırakma. Kariyer beklentilerinizi geliştirmek için profesyonel gücünüzü kullanın. Faaliyet alanınızda sınırsız başarı elde etme olasılığınız yüksektir. Üstünlüğü elde etmek için tüm becerilerinizi adayın. Zamanı iyi kullanmayı öğrenin. Boş zamanınız varsa, yaratıcı bir şeyler yapmaya çalışın. Zaman kaybetmek iyi bir şey değil. Siz ve eşiniz bugün harika bir haber alabilirsiniz.

Terazi burcu bugün, gülümsemenin sürekli yüzünüzde olacağı ve yabancıların size tanıdık geleceği bir gün. Bu burcun evli yerlileri, muhtemelen kayınvalidelerinden parasal faydalar elde edecekler. Ekstra cömert davranırsanız, yakınlarınız sizden haksız yere faydalanabilir. Sevgilinizle aranızda bazı farklılıklar olabilir - Eşinizin konumunuzu anlamasını sağlamaya çalışmakta zorluk çekeceksiniz. İş yerindeki zor zamanlar, iş ortaklarının zamanında yardımı ile geçecektir. Profesyonelliğinizi yeniden kazanmanıza yardımcı olacaktır. Vergi ve sigorta konularına biraz dikkat edilmesi gerekecek. Eşinizle rahat bir gün geçireceksiniz.

Akrep burcu bugün, yüksek kalorili diyetlerden kaçının ve egzersizinize bağlı kalın. Bugün, parayla ilgili sorunlarla karşılaşabilir, babanızdan veya babanız gibi değer verdiğiniz bir kişiden öneriler isteyebilirsiniz. Bugün sabrınız sınırlı olacak ama dikkatli olun, çünkü sert veya dengesiz sözler çevrenizdeki insanları üzebilir. Yarın çok geç olabileceğinden sevgilinize mesajınızı iletmelisiniz. Yeni şeyler öğrenme yeteneğiniz dikkate değer olacaktır. Bugün boş zamanlarınızda cep telefonunuzdan dilediğiniz web dizisini izleyebilirsiniz. Hayat arkadaşınızla aşk yaşamak için güzel bir gün.

Yay burcu bugün, sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz herkese kulak verin. Para, hayatın karanlık zamanlarında ayakta kalmanıza yardımcı olacaktır. Bu nedenle, bugünden yatırım yapmayı ve paranızı biriktirmeyi düşünün, aksi takdirde sorunlar ortaya çıkabilir. Sevdiklerinizle tartışmalara neden olabilecek sorunlardan kaçınmak en iyisidir. Bugün, kalbinize hitap edecek biriyle tanışma şansınız çok güçlü olabilir. Bugün, daha yüksek maaşlara ve daha iyi bir konuma yol açacak ek sorumluluklar alabilirsiniz. Bugün, elinizdeki boş zamanı iyi değerlendirmek için eski arkadaşlarınızla buluşmayı planlayabilirsiniz. Bugün evlilik hayatınızın en güzel gününü yaşayacaksınız.

Oğlak burcu bugün, kaba davranışlarınız karınızın moralini bozabilir. Saygısızlığın ve birini hafife almanın bir ilişkiyi ciddi şekilde tehlikeye attığını anlamalısınız. Bugün anne tarafından maddi çıkarlar elde etme olasılığınız çok yüksek. Dayı veya anne tarafından dedenizin size maddi olarak yardım etmesi mümkündür. Arkadaşlarınızla harika zaman geçireceksiniz ancak sürüş sırasında ekstra özen gösterin. Aşkınızı kimse ayıramaz. Bugün ofiste iyi sonuçlar alamayacaksınız. Bugün daha yakınınızdaki biri size ihanet edebilir ve bu da sizi gün boyu endişelendirebilir. Son birkaç gündür çok meşgul olanlar sonunda kendi zamanlarının tadını çıkarabilecekler. Bugün eşinize yeniden aşık olacaksınız.

 

Kova burcu bugün, anne adayı yerde yürürken özellikle dikkatli olmalı ve sigara içerken mümkünse bir arkadaşının yanında durmamalıdır çünkü bu doğmamış çocuğu kötü etkileyebilir. Harcamalarınızı kontrol etmeye çalışın ve bugün yalnızca temel öğeleri satın alın. İstediğiniz tüm ilgiyi göreceğiniz harika bir gün - sıraya girmiş birçok şeyiniz olur ve hangisini takip edeceğinize karar vermekte sorun yaşarsınız. Aşk havasında olacaksınız ve fırsatlar bol olacaktır. İşinize bağlı kalın ve bugün başkalarının devreye girip size yardım etmesine güvenmeyin. Hayırseverlik ve sosyal hizmet bugün sizi cezbedecek - Zamanınızı asil bir amaç için verirseniz çok büyük farklar yaratabilirsiniz. Biliyor musunuz, eşiniz gerçekten sizin meleğinizdir. Bize inanmıyor musun? Bugün gözlemleyin ve deneyimleyin.

Balık burcu bugün, aceleci davranışlarınız bir arkadaşınız için sorun yaratabilir. Finansal kısıtlamalardan kaçınmak için bütçenize sadık kalın. Konukların arkadaşlığının tadını çıkarmak için harika bir gün. Akrabalarınızla özel bir şey planlayın. Onlar da takdir edeceklerdi. Sevdiğinizle pikniğe giderek değerli anlarınızı yeniden yaşayın. Resminizi engelleyebileceğinden, ofis alanı içinde romantizmden kaçının. Biriyle konuşmak ve yakınlaşmak istiyorsanız, ofis içinde onunla konuşurken mesafeyi koruyun. İş amaçlı yapılan seyahatler uzun vadede size fayda sağlayacaktır. Normal evlilik hayatınızda özel bir gün, bugün gerçekten sıra dışı bir şey yaşayacaksınız.