Garanti BBVA Kartı Olanlara Duyuruldu: Akaryakıt Harcamalarınıza 40 TL İndirim Tanımlanacak!

Türkiye’nin gelişmiş özel bankaları arasında bulunan Garanti BBVA, artan akaryakıt ve otogaz fiyatlarına karşın müşterisinin yanında yer aldı. Banka, yeni akaryakıt ve otogaz kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. İşte Garanti BBVA’nın yeni kampanyasına ilişkin haberin devamı…

Garanti BBVA Kartı Olanlara Duyuruldu: Akaryakıt Harcamalarınıza 40 TL İndirim Tanımlanacak!

Yılın ilk zammını ocak ayına girildiği an itibari ile alan akaryakıt ürünler ve otogaz, o dönem içerisinde vatandaşların bütçelerinin sarsılmasına sebep olmuştu. Şubat ayının nerede ise sonuna kadar sabit fiyatlardan satışa sunulan akaryakıt ürünleri ve otogaz, 24 Şubat tarihinde resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşı ile birlikte bir zam döngüsünün içerisine girdi.

Brent petrolün uzun yıllar sonra 100 dolar seviyesini aşması, ülke sınırlarımız içerisinde satışa sunulan akaryakıt ürünlerinin nerede ise her gün zam almasına sebep oldu. Zaman içerisinde savaş halinde olan iki ülkenin müzakere sürecine girmeleri ile birlikte gerileyen bren petrole bağlı olarak indirim uygulanan akaryakıt ürünleri, son zamanlarda hızla artan döviz kurları ile altın fiyatlarından sonra 30 TL seviyesine kadar dayandı.

Geçtiğimiz hafta yapılan indirimler ile birlikte 25- 26 TL seviyesine kadar gerilemeyi başaran akaryakıt fiyatları, bu süreç içerisinde araç sahibi vatandaşların bütçelerinin sıfırlanmasına sebep oldu. Bu noktada devreye giren Garanti BBVA, yalnızca mevcut müşterilerinin başvurularına açık olan yeni bir akaryakıt ve otogaz kampanyası geliştirdiğini duyurarak, ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA Akaryakıt ve Otogaz Kampanyası 2022

Garanti BBVA Bonus ürünü aracılığı ile tek seferde yapılacak olan 1.000 TL ve üzeri tutarlı akaryakıt ve otogaz harcamalarına, 40 TL tutarında indirim tanımlayacağını bildirdi.

Garanti BBVA Akaryakıt ve Otogaz Kampanyası Detayları

Garanti BBVA Kartı Olanlara Duyuruldu: Akaryakıt Harcamalarınıza 40 TL İndirim Tanımlanacak! - Resim : 1

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan 40 TL indirim kazanımlı akaryakıt ve otogaz kampanyası, yalnızca bireysel müşteriler için geçerlidir. Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 40 TL’ye kadar indirim hakkı kazanabilir.

Garanti BBVA Akaryakıt ve Otogaz Kampanyası Başvurusu 2022

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan 40 TL indirim kazanımlı akaryakıt ve otogaz kampanyasına, Bonus Flaş uygulaması aracılığı ile katılım sağlanabilmektedir. Mobil uygulamanın içerisinde bulunan “kampanyalar” kısmından akaryakıt ve otogaz kampanyasına onay verilmesi, kampanya sürecinin başlaması için yeterlidir.