Eski eşi Johnny Depp'e tazminat ödemesine karar verilen Amber Heard, evini sattı!

Bir süre evli kaldıktan sonra skandal bir boşanma davası ile anılmaya başlayan Johnny Depp ile Amber Heard, yine gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda boşanan sonrasında da farklı bir dava ile gündemi meşgul eden eski çift, yeni bir iddia ile tekrar kendilerinden söz ettirdi. İşte ayrıntılar…

Eski eşi Johnny Depp'e tazminat ödemesine karar verilen Amber Heard, evini sattı!

Hollywood’un sevilen oyuncularından olan Johnny Depp ile Amber Heard, bir süre flört ettikten sonra 2015 yılında hayatlarını birleştirmiş ve sonrasında da 2017 yılında boşanma kararı almışlardı. Ancak sevgi ile yürümeye başladıkları yolu saygı çerçevesinde sonlandırmayı başaramayan ünlü çift, skandallar ile gündeme gelmeye başladı.

2017 yılında dünyanın gözleri önünde görülen skandal boşanma davası ile hem yabancı magazin basınını hem de yerli basını meşgul eden Amber Heard ile Johnny Depp, geçtiğimiz aylarda da farklı bir dava konusu ile gündeme gelmişti. Taciz, şiddet ve iftira konulu dava canlı olarak verilmiş ve günler süren dava birçok farklı iddianın ortaya atılmasına şahitlik etmişti.

Evliliklerinde şiddet gördüğünü söyleyen Amber Heard’e karşı müvekkilerini savunan Johnny Depp’in avukatları, Amber Heard tarafından karalama kampanyalarının başlatıldığını ve müvekkillerine itibar kaybı yaşatıldığı belirtmişlerdi.

Magazin basını tarafından yakından takip edilen dava süreci, geçtiğimiz haftalarda sonuçlandı. Bazı kanıtlarının mahkeme tarafından kabul edilmediğini belirten Amber Heard, eski eşi Johnny Depp’e yönelik başlatmış olduğu karalama kampanyası ve attığı iftiralar sebebi ile 8 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edildi.

Tazminat kararına itiraz eden ve bir üst mahkemeye başvuruda bulunan Amber Heard’den yeni bir adım geldi. İddialara göre Heard, tazminatı ödemek için evini sattı.

ÜST MAHKEMEDEN ELİ BOŞ DÖNDÜ!

Eski eşi Johnny Depp'e tazminat ödemesine karar verilen Amber Heard, evini sattı! - Resim : 1

Tazminat kararının bozulması için bir üst mahkemeye başvuruda bulunan Amber Heard, hüsrana uğradı. Mahkeme, kararın yerinde olduğunu ve 8 milyon dolarlık tazminatın ödenmesi gerektiğini belirtti.

EVİNİ SATTI!

Geçtiğimiz günlerde evini satan Amber Heard, bu adımı ile tazminat parasını toplamaya başladığını düşündürdü.

1 MİLYON DOLAR ALDI!

Amber Heard, evinin satışı karşılığında 1 milyon dolar aldı.

Etiketler: johnny depp, amber heard