Epilasyon etkisi gösteren mucize kür. Yüzdeki istenmeyen tüyler için bir tutam sorunu kökünden çözüyor

İstenmeyen tüyler pek çoğumuzun ortak problemi. Yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmanın mucizevi bir yolu var. İşte epilasyon etkisi gösteren efsanevi kür.

Epilasyon etkisi gösteren mucize kür. Yüzdeki istenmeyen tüyler için bir tutam sorunu kökünden çözüyor

İstenmeyen tüylerden kurtulmak sandığımız kadar zor değil. Çoğumuzun ortak problemi olan istenmeyen tüyler hayatı zorlaştıran bir durum. Yüzdeki istenmeyen tüyler ise bunlardan en göze batanı. Ancak müjde! Yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmanın çok basit ve mucizevi bir yolu var. Kahve ve karbonat ile bu sorundan kurtulmak mümkün. İşte epilasyon etkisi gösteren, yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmayı sağlayan mucizevi kür. 

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en kestirme ve kolay yolu, kahve ve karbonat kürü. Bu kür doğal bir çözüm isteyen ve aynı zamanda çok da masraf yapmak istemeyen kişilerin başvurabileceği, alternatif bir yol. Hem yapılışı hem de uygulaması son derece kolay bu kahve ve karbonat kürü, düzenli olarak kullanılabilecek etkili bir çözüm. Herkesin göstereceği reaksiyon farklı olduğundan, yapmadan önce doktorunuza danışmanızda fayda var.

Kahve telvesi ve karbonat kürü nasıl hazırlanır?

Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı sade Türk kahvesinin hafif sıvı telvesi 
  • 1 yemek kaşığı karbonat

Hazırlanışı 

İlk olarak yapmanız gereken şey, Türk kahvesini keyifle ve afiyetle içmek. Kahvenin sonundaki hafif sulu telveyi ayırın. Bir kaseye koyduğunuz telveye 1 yemek kaşığı karbonatı ekleyin. Güzelce karıştırdıktan sonra yüzünüzde veya istenmeyen tüy bulunan herhangi bir bölgeye karışımı sürün. Ancak öncesinde yapılması gereken bazı önemli noktalar var. Tüylerinizi kökünden alacak herhangi bir yöntem ile tüylerinizi temizleyin. Tüyleri temizledikten 1 gün sonra temiz cildinize küçük masaj hareketleriyle karışımı uygulayın. 10 dakika kadar bekletin ve ardından ılık su ile cildinizi fazla ovalamadan yıkayın. Uygulanma süresi olarak net bir şey söylemek mümkün değil. Epilasyondan 1 gün sonrasında yapılacağı için epilasyon sıklığınıza göre bir periyod belirleyebilirsiniz. Bu kürü düzenli uyguladığınızda etkisini göreceksiniz. Tüylerin daha seyrek ve zayıf çıkmasını sağlayan kahve telvesi ve karbonat kürünü mutlaka deneyin.