Emeklilere İkinci Müjde Bankalardan Geldi! 5 Bin TL Ödeme Yapılacak!

Emeklilere ek gelir kaynağı sunan bankaların promosyon tutarları güncelleniyor. Hangi banka emekli promosyonunda en yüksek rakamı teklif ediyor. Detaylar haberimizde…

Emeklilere İkinci Müjde Bankalardan Geldi! 5 Bin TL Ödeme Yapılacak!

Emeklilerin yüzünü güldürecek olan haber dün geldi. 6 aylık enflasyon farkı emekli maaşına zam olarak yansıtılacak. Bu durumda bankalar emeklilik promosyonlarında güncellemeye gidecek. Bankaların sunduğu Temmuz ayına özel promosyon kampanyaları güncelleniyor. Devlet bankaları ve özel bankalar emeklilere farklı alternatifler sağlıyor.

 Kamu ve Özel Banka Promosyonları Güncellendi!

Emekli maaşını alırken sözleşmede banka seçimi yapılıyor. Bulunduğu bankadan farklı bir bankaya emeklilik hesabını taşıyan kişileri o yılın emeklilik maaşı, asgari ücret tutarı da göz önünde bulundurularak bir yenileme yapılıyor. Bankaya gelerek 3 yıl boyunca kalma sözü veren sunulan emeklilik promosyonundan yararlanabilir.

Garanti Bankası Güncel Promosyon Ödemesi

Garanti Bankası promosyon tutarında rakamları en yüksek seviyeye ulaştıran bankalar arasında yerini alıyor. Üstelik bankaya yakınını getiren emekliler ek kazanç sağlayabiliyor. Garanti BBVA bankası emeklilere 5 bin TL'ye varacak promosyon fırsatını sağlıyor. Alınan emekli maaşına göre bu rakam değişebiliyor. Yakınını davet eden garantili ek 250 TL kazanç sağlayabiliyor.

●     1500 TL'ye kadar emekli aylığı alanlara 3.500 TL

●     1.500 TL - 2.500 TL arası emekli aylığı alanlara 4.250 TL

●     2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanları ise 5.000 TL nakit promosyon fırsatı sunuluyor.

Garanti Bankası Promosyon Ödemesinden Kimler Yararlanabilir?

Emeklilere İkinci Müjde Bankalardan Geldi! 5 Bin TL Ödeme Yapılacak! - Resim : 1

Garanti Bankası tarafından sunulan promosyon fırsatı 1 Temmuz tarihinden başlayarak 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Kampanyada dahiliğinde Temmuz ayı boyunca emeklilik hesabını Garantiye taşıyanlar bu fırsattan yararlanacak. 3 yıl boyunca bankada kalma sözü verildiğinde anında alınan ilk maaşla beraber promosyon tutarı hesaba yatırılacak.

Emekli Promosyonu Ne Zaman Hesaba Yatar?

Birden fazla emekli maaşı bulunanlar sadece bir kez promosyon talebinde bulunabiliyor. Burada alınan maaşların toplamı üzerinden rakam belirleniyor. İlk maaş alındıktan sonra ilk 3 iş günü içerisinde hesaba otomatik olarak tanımlanacak.

İş Bankası Güncel Emekli Promosyon Ödemesi

İş Bankası Temmuz ayına özel 5 bin TL'ye varan promosyon fırsatını emeklilere özel kampanya kapsamında açıkladı. İş Bankasına gelerek emeklilik hesabını taşıyan tüm emekliler 5000 TL'ye yakın promosyon tutarı alacak. Bu tutar alınan emekli aylığına göre değişebilecek. Üstelik internet üzerinden online olarak hesap taşıma işlemi sağlanabiliyor. 27 Haziran tarihinde başlatılan İş Bankasının promosyon kampanyası 30 Eylül tarihine kadar devam edecek.