Ebru Şallı Resmen Gülşen'e Savaş Açtı! Elbisesi Yürekleri Ağıza Getirdi! Kusursuz Fizik...

Gündeme bomba gibi gelen Ebru Şallı dekoltesiyle çok konuşuldu. Ebru Şallı'nın ağızları açık bırakan dekoltesi gündem olurken o elbise çok merak edildi. İşte detaylar...

Ebru Şallı Resmen Gülşen'e Savaş Açtı! Elbisesi Yürekleri Ağıza Getirdi! Kusursuz Fizik...

Gündeme sık sık güzelliği ile gelen Ebru Şallı bu defa elbisesi ile bomba etkisi yarattı. Ebru Şallı2nın cesur kıyafet seçimi olay oldu. Genç kızları kıskandıran güzelliği ile giydiği elbisenin hakkını veren Ebru Şallı resmen şov yaptı. 

Bir dönem fotomodellik, sunuculuk ve mankenlik yapan Ebru Şallı elbisesi ile gündemde bomba etkisi yarattı. Giydiği elbisenin hakkını veren Ebru Şallı'ya binlerce yorum ve beğeni gelirken genç kızları kıskandıran fiziği gözlerden kaçmadı. 

Ebru Şallı Yaza Şovla Girdi!

Çektiği pilates videoları ile ün kazanan Ebru Şallı TV programlarına erken saatlerde spor sever hayranları ile başladı. TV ekranlarında kendini izletmeyi beceren Ebru Şallı'nın TV kariyeri oldukça uzun sürerken başarılı sunucunun mankenlik yaptığı dönemlerde gözlerden kaçmadı. Bu defa sosyal medya gündemine davette tercih ettiği elbisesi ile gelen Ebru Şallı resmen şarkıcı Gülşen'in önüne geçti.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sosyal medyada şıklık yarışı devam ederken Ebru Şallı tüm ünlülere meydan okudu. Yaza fit fiziği ile giren Ebru Şallı'nın sosyal medya paylaşımına binlerce beğeni yağdı. 2020 Yılında 9 yaşındaki oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı büyük acısı ile gündeme gelmiş ve sevenlerini oldukça üzmüştü. Uzun bir süre toparlama sürecine giren ve bu sürede kaybettiği oğlu Pars'ın anılarına tutunan Ebru Şallı kariyer hayatına kaldığı yerden devam ederken en iyi olduğu plates konusundaki başarıyı en çok kendisinde sergiledi. 

Ebru Şallı Pilatesin Gücünü Sergiledi!

Uzun yıllardan bu yana yaptığı sporlarla gündeme gelen ve her zaman sporu hayatı olarak benimseyen Ebru Şallı pilatesin gücünü bir kere daha kanıtladı. Sosyal medya hesabını çok sık kullanmasa da son yaptığı paylaşımla olay olan Ebru Şallı, sık sık sahne kıyafetleri ile gündeme gelen Gülşen'i geride bıraktı.

Ebru Şallı Resmen Gülşen'e Savaş Açtı! Elbisesi Yürekleri Ağıza Getirdi! Kusursuz Fizik... - Resim : 1

Yaptığı cesur paylaşımlarıyla gündeme gelen Ebru Şallı Gülşen'le karşılaştırıldı. Her iki güzel isminde cesur kıyafetler tercih etmesi üzerine fotoğrafların yorumunda resmen yarışa tabii tutuldu. Sizce Gülşen mi? yoksa Ebru Şallı mı? daha cesur tercihler yapıyor?