Cep Telefonu Alacakların Kafasını Karıştıran Hamle! Xiaomi 12S Ultra Fiyatı ve Özellikleri...

Cep telefonu almadan önce fiyat ve performans araştırması yapanlar için Xiaomi yine alternatif olmaya devam ediyor. Merakla beklenen Xiaomi 12S Ultra büyük ses getirdi! İşte ayrıntılar…

Cep Telefonu Alacakların Kafasını Karıştıran Hamle! Xiaomi 12S Ultra Fiyatı ve Özellikleri...

Çinli teknoloji firması Xiaomi, piyasa sunduğu akıllı cep telefonları ve diğer cihazlar ile fiyat ve performans konusunda beklentileri karşılamayı başarıyor. Android işletim sistemine sahip cihazlar arasında rakiplerini geride bırakacak amiral gemisinin tanıtımının yapılmasının ardından yeni telefon alacaklar için Apple ve Samsung’dan sonra önemli bir alternatif oluşturuldu. Xiaomi 12 modelinin duyurulmasının ardından cihazın 2022 yılına damgasını vurması bekleniyor.

Xiaomi 12S Ultra Özellikleri Tanıtıldı

Cep Telefonu Alacakların Kafasını Karıştıran Hamle! Xiaomi 12S Ultra Fiyatı ve Özellikleri... - Resim : 1

Dünyanın önde gelen teknoloji firmaları arasında yerini alan Xiaomi, 2022 yılının bombasını resmen patlattı. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen bir etkinlikte Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12X gibi cihazlar etkinlik sonrasında birçok ülkede satışa çıkmıştı. Şirketin yeni hamlesi ise Xiaomi 12S sersinin pazara sürülmesi oldu.

Xiaomi 12S Ultra teknik özelliklerine bakıldığında ise 6.73 ınçlik ekran boyutu dikkat çekiyor. 3,200 x 1,440 p çözünürlük özelliği ile Samsung E5 Super AMOLED ekran sunuluyor. Xiaomi 12S Ultrai 120 HZ yenileme hızı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. İşlemci tarafında ise Snapdragon 8+Gen 1 işlemci yer alıyor. 8 GB/128 GB RAM ve 256 GB/ 512 GB depolama seçenekleri de dikkat çeken özellikleri arsında yer alıyor.

Kamerası ile beklentileri bir hayli karşılamayı hedefleyen Xiaomi, 50 MP ana kamera ve 48 MP çözünürlük ile 5x periskop kamera ve 48 MP ultra geniş açılı kameraya sahip. Hızlı şarj özelliği de dikkat çeken detaylar arasında. Tasarımında ise yine Xiaomi’ye özgü detaylar bulunuyor.

Xiaomi 12 Ultra Fiyatı Ne Kadar?

Yakın zamanda Türkiye’de satışa çıkması beklenen Xiaomi 12S Ultra modelinde fiyatlar ise dikkat çekiyor. 8 GB/256 GB versiyonunu tercih edecekler için yurt dışı fiyatı 895 dolar olarak belirendi. 12 GB ve 512 GB depolamaya sahip model ise 1.044 dolardan satılacak.

Etiketler: xiaomi, akıllı telefon