Çağla Şikel'den imalı gülüş! Zeynep Bastık'tan boşanan Menajer Tolga Akış ile aşk mı yaşıyor?

Sevilen mankenlerimizden birisi olan Çağla Şikel, önceki gece Kuruçeşme’de bir mekandan ayrılırken görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet etmeden hızlı adımlar ile aracına yönelen Şikel, Tolga Akış ile ilgili gelen soruya imalı bir şekilde yanıt verdi. İşte Çağla Şikel- Tolga Akış iddialarına ilişkin ayrıntılar…

Çağla Şikel'den imalı gülüş! Zeynep Bastık'tan boşanan Menajer Tolga Akış ile aşk mı yaşıyor?

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü mezunu olan Çağla Şikel, oldukça erken yaşlarda çalışmaya başlayarak kendi hayatının kontrolünü eline aldı. 2 Ocak 1979 doğumlu olan Şikel, 1996 yılında çekilen bir sinema filminde rol aldıktan sonra 1997 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasına katıldı.

Katıldığı güzellik yarışmasında muhteşem fiziği ve güzelliği sayesinde birinci olarak seçilen Çağla Şikel, o yıldan bu yana aktif olarak mankenlik yapmaya başladı. Yıllar geçtikçe daha da güzelleşen ve podyumların tozunu attıran Çağla Şikel, bir ara çok ses getiren ve başrollerinde Melek Baykal, Erol Günaydın, Alişan gibi isimlerin yer aldığı Cennet Mahallesi isimli dizide rol aldı.

Mankenliği ile olduğu kadar doğal oyunculuğu ve Alişan ile olan uyumu ile de dikkat çeken Çağla Şikel, bir süredir ekran önünde yer alıyor. Sunduğu gündüz kuşağı programları ile dikkatleri üzerine çeken Şikel, kariyer hayatı ile olduğu kadar özel hayatı ile de gündemde kalmaya devam ediyor.

Yıllar önce şarkıcı Emre Altuğ ile evlenen ve Kuzey ile Uzak isimlerini verdikleri çocuklarını kucaklarına alan Şikel, bir süre evli kaldıktan sonra Altuğ’dan boşandı. Çocukları için hala saygı çerçevesinde görüşen Çağla Şikel ile Emre Altuğ çifti, sanat camiasının örnek anne babaları olarak gösterilmeye devam edilirken, Şikel’in hayatına kimseyi almaması dikkat çekmeye başladı.

Son olarak Zeynep Bastık’ın eski eşi Menajer Tolga Akış ile anılan Şikel, geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında konuya ilişkin verdiği imalı cevap ile kafaları karıştırdı.

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ!

Çağla Şikel'den imalı gülüş! Zeynep Bastık'tan boşanan Menajer Tolga Akış ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 1

Geçtiğimiz ay Zeynep Bastık’tan boşanan Tolga Akış, Çağla Şikel ile anılmaya başladı. İkili, yan yana olmasa da aynı mekanda görüntülendi.

AKIŞ’TAN YALANLAMA GELDİ!

Çağla Şikel ile aşk yaşadığına dair dedikoduların çıkması üzerine haberleri yalanlayan Akış, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirtti.

ŞİKEL KAFALARI KARIŞTIRDI!

Kuruçeşme’de bir mekan çıkışı görüntülenen Şikel, “Tolga Akış ile aşk yaşıyor musunuz?” sorusuna imalı bir gülüş atarak “sonra konuşuruz” dedi.