Burak Özçivit durmuyor Eşine önce ev, sonra milyonluk araba hediye...

2017 yılında nikah masasına oturan ve şu sıralar ikinci çocuk haberi ile gündeme gelen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, bu kez de pahalı hediyeler ile adlarından söz ettirmeyi başardı. İşte Burak Özçivit’in, hamile eşi Fahriye Evcen’e hediye edeceği söylenen hediyelere ilişkin ayrıntılar…

Burak Özçivit durmuyor Eşine önce ev, sonra milyonluk araba hediye...

Günümüzün çabuk biten evliliklerine inat örnek bir çift olmayı başaran Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, 2015 yılında rol aldıkları Çalıkuşu isimli dizinin setinde tanışmış ve ikili bir anda yakınlaşarak yeni bir ilişkiye başlamıştı. O dönemde Burak Özçivit’in bir ilişkisinin olup olmadığı çok konuşulmuş olsa da ünlü çift dedikodular aldırmamış ve aşklarını dolu dizgin yaşamayı sürdürmüşlerdi.

2 yıl boyunca ilişki yaşayan ve her zaman mütevazi tavırları, birbirlerine olan bakışları, kaliteli davranışları ile takdir görmeyi başaran Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, mükemmel giden ilişkilerini 2017 yılında nikah masasına taşımaya karar verdi. Deniz kıyısında, görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştiren ünlü çift, evliliklerini de tıpkı sevgililiklerinde olduğu gibi örnek bir tavır sergilemeyi başardılar.

2019 yılında ilk çocukları Karan’ı kucaklarına alan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, gerçekleştirdikleri röportajlarda ikinci bir çocuk sahibi olmak istediklerini ancak bunun için biraz daha vakit gerektiğini belirtiyorlardı. Sonunda o vakit geldi ve geçtiğimiz günlerde magazin gündemine, Fahriye Evcen’in hamile olduğu haberi bomba gibi düştü. İkinci çocuklarına kavuşmak için geri sayıma başlayan ünlü çiftin mutluluğu, hayranlarına “maşallah” dedirtti. Öte yandan eşinin hamilelik haberinin hemen ardından doğum hediyesi arayışına girdiği öğrenilen Özçivit’in de hiçbir masraftan kaçınmadığı öğrenildi.

Önce “Ev Alacağım” Dedi!

Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğuna hamile olduğu öğrenilen eşi Fahriye Evcen için hediye arayışına giren Burak Özçivit, yeni bir ev alma hazırlığında. Özçivit yeni evi, eşine doğum hediyesi olarak verecek.

Şimdi ise Milyonluk Araba Hediye Edeceği Öğrenildi!

Burak Özçivit durmuyor Eşine önce ev, sonra milyonluk araba hediye... - Resim : 1

Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen için yeni bir araç satın alacağı ve kaporası ödenen aracın 10 milyon TL olduğu öğrenildi.

Daha Önce De Yatırım Yapmıştı!

Birikimlerini gayrimenkule yatırdıkları bilinen Fahriye Evcen- Burak Özçivit çifti, daha önce de bir arazi satın alarak araziye yapılacak olan 6 villanın 3’üne sahip olmuşlardı.