Bu burçlar kadar ciddi olanı yok! İşte şakadan anlamayan burçlar!

Mizah anlayışı, günümüzde kişiden kişiye değişmekte olan olgular arasında gösterilmektedir. Bazı inşalar, şaka yapmaktan ve şakalanmaktan çok hoşlanırken bazıları ciddiyetlerini asla bozmamaktadırlar. Şimdilerde uzmanlar, şakadan hoşlanmayarak sürekli ağırbaşlı kalmayı başaran o burç gruplarını ortaya çıkardılar. İşte, ciddiyetleriyle asalet abidesi olarak gösterilen o burç gruplarına dair merak edilen tüm detaylar.

Bu burçlar kadar ciddi olanı yok! İşte şakadan anlamayan burçlar!

Espiri anlayışı, herkes için farklılık gösteren ve bazıları için hayatın içinden bir alışkanlık olan kabiliyetler arasında yer almaktadır. Fakat bazı insanlar, espiri yapma ve şakadan anlama konusunda oldukça iyiyken bazılarının adeta şakadan anlamadıkları bilinmektedir. Uzmanlar, şimdilerde şakadan anlamayan ve sürekli ciddi olan burç gruplarını ortaya çıkardılar.

Astrologlar, yapılan çalışmalarda bazı burç gruplarının yapılan şakaları hiç anlamadıklarını görürken bazılarının yüksek mizahi zekaları nedeniyle her şakayı kolayca kavrayabildiklerini gözler önüne sermişlerdir. İşte, şaka yapmayı ve gülmeyi hiç sevmeyerek sürekli ciddi olan o burç gruplarına dair merak edilen tüm detaylar.

Oğlak burcu insanları ciddiyetin tanımı olarak lanse edilmektedirler!

Hayatlarında sulu şakalara hiçbir zaman yer vermeyen Oğlak burcu insanları, kendilerine karşı da sevmedikleri şakaların yapılmasını istemezler. Ciddiyetleriyle asalet abidesi olduklarına inanılan Oğlaklar, ortamlarda sürekli susup oturmalarıyla da tanınmaktadırlar. Bu nedenle bir Oğlak insanıyla tanışmaya başladığınıza ağır başlılığınızdan ödün vermemeniz çok önemli.

Bu burçlar kadar ciddi olanı yok! İşte şakadan anlamayan burçlar! - Resim : 1

Kova burcu kişileri yapılan şakaları çoğu zaman anlamazlar!

Şakadan anlamayan burçlar sıralamasında başı çeken Kova, ciddiyetten hoşlanan kişileri de bünyesinde barındırmaktadır. Kendilerine yapılan şakalara karşı çok ağır ifadeler kullanabilen Kova burcu insanları, başka insanlarla da şaka yollu konuşmak istemezler. Ayrıca Kovalar için yapılan şakalar sırasında onların sevdikleri insanları dahi kırabileceklerini belirtmekte fayda var.

Bu burçlar kadar ciddi olanı yok! İşte şakadan anlamayan burçlar! - Resim : 2

Aslan burcu insanları ağırbaşlı tavırlarıyla şakayı asla kabul etmezler!

En az Kovalar kadar yapılan şakalardan nefret eden Aslan burcu insanları, yer aldıkları ortamlarda ağırbaşlı tavırlarını her zaman korumaya çalışırlar. Bu durum, Aslan burcu kişilerle yeni tanışan insanları bir nebze kötü etkilese de onların bu hareketlerine zamanla alışmak da mümkündür. Bu nedenle bir Aslan burcu insanla konuşurken şakaların dozunu ayarlamakta ve genel olarak ağırbaşlı bir tavır sergilemekte yarar var.

Bu burçlar kadar ciddi olanı yok! İşte şakadan anlamayan burçlar! - Resim : 3

Etiketler: burçlar