BP’nin yeni kampanyası olay yarattı! Akaryakıta gelen zammın etkisi silinecek! Bu kampanya tam 160 bin TL’lik akaryakıt çeki kazandıracak!

Akaryakıt istasyonlarından biri olarak hizmet veren BP, müşterilerine çok kazandıracak bir kampanyanın startını verdi. Kampanyası kapsamında 160 bin TL’lik akaryakıt hediye edecek olan BP, şartlarını açıkladı.

BP’nin yeni kampanyası olay yarattı! Akaryakıta gelen zammın etkisi silinecek! Bu kampanya tam 160 bin TL’lik akaryakıt çeki kazandıracak!

British Petroleum ismi ile faaliyet gösteren; kısa adı BP ile tanınan akaryakıt istasyonu kuruluşlarından biri olan BP, şimdilerde kazandıran kampanyalara imza atmasıyla dikkat çekmeye başladı. Müşterilerine ayrıcalıklı bir hizmet sağlamak adına sık sık kampanyalar düzenleyen BP, bu kampanyaların arasına toplamda 160 bin TL’lik akaryakıt hediyesi kazandıracak olan yeni bir kampanya daha ekledi.

Akaryakıt fiyatlarına arka arkaya gelen zamlardan sonra müşterilerini korumak için harekete geçen BP, yeni kampanyasının duyurusunu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Kasım ayı itibariyle başlattığı kampanyasını iki ay boyunca devam edeceğini açıklayan BP, kampanya şartlarını tamamlayan müşterilerinin çekiliş yöntemi ile akaryakıt alımlarında kullanılabilecek hediye TL değerinde puanlar kazanacağını belirtti. Öte yandan BP, kampanyaya katılım şartlarını da açıkladı.

BP’NİN ÇEKİLİŞİ 160 BİN TL’LİK AKARYAKIT KAZANDIRIYOR

BP’nin yeni kampanyası olay yarattı! Akaryakıta gelen zammın etkisi silinecek! Bu kampanya tam 160 bin TL’lik akaryakıt çeki kazandıracak! - Resim : 1

Milli Piyango İdaresi’nin 27 Ekim 2022 tarih ve E-40453693-255.01.02-25981 sayılı izni ile Mucize Tanıtım tarafından düzenlenen bir çekilişe imza atmış olan BP, 1 Kasım 2022 tarihi saat 00.01’den 31 Aralık 2022 tarihi saat 23.59’a kadar BP akaryakıt istasyonlarından Castrol madeni yağ ürünlerini satın alan ve ürünün kapak kısmında yer alan şifreyi ‘Express Fırsatı’ isimli kurumun internet sitesi içerisinde yer alan forma ekleyerek çekilişe katılım sağlayacak olan herkesin toplamda 160 bin TL’lik akaryakıt hediyesinden yararlanabileceğini bildirdi.

Her ürün alımında bir çekiliş hakkı tanıyacak olduğunu bildiren BP, katılım yapmayan müşterilerinin çekilişlerinin geçersiz olacağını hatırlattı. İkramiye olarak, 1 kişiye 10 bin TL değerinde akaryakıt puan ikramiyesi verecek olan BP, 10 kişiye 5 bin TL; 100 kişiye ise bin TL olmak üzere toplamda BP istasyonlarında akaryakıt alımlarında geçerli olacak olan 160 bin TL değerinde akaryakıt puanı dağıtacağını belirtti.

BP’NİN KAMPANYASINDAN KAZANILAN PUANLAR CLUB CARD’A YÜKLENECEK

Kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan BP, bu şartlara ilişkin de açıklama gerçekleştirdi. Kampanyadan kazanılan akaryakıt puanların nakde çevrilemeyeceğini hatırlatan BP, kazanılan akaryakıt puanlarının 12 Şubat 2023 tarihinden 14 Nisan 2023 tarihine kadar kullanılabileceğini bildirdi. Akaryakıt puanları ikramiyeyi kazanan talihlilerin sistemde kayıtlı BP Club Cardlarına yükleyeceğini bildiren BP, çekilişin 10 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Kazanan talihlilerin 12 Ocak 2023 tarihli Takvim gazetesinde duyurulacağını belirten BP, talihlilere ek bir bildirim yapılmayacağının altını çizdi. İkramiye tesliminde şifreli kapak ve fiş ya da fatura ibrazını zorunlu tutan BP, çekilişe katılamayacak olanları ise; BP Taşıtmatik, BP Filo Kart, BP İndirim Kart sistemlerini kullanan müşteriler olarak açıkladı.