Böyle bir faiz oranı yok! Hiçbir banka bu kadar faiz indiremedi! Anadolubank’ta ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,49’a kadar düştü

Bu ay itibariyle başta ihtiyaç kredisi olmak üzere tüm kredi paketlerini faiz indirimine tabi tutan Anadolubank, nakde ihtiyacı olan müşterileri için güncel kredi kullanım şartlarını açıkladı.

Böyle bir faiz oranı yok! Hiçbir banka bu kadar faiz indiremedi! Anadolubank’ta ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,49’a kadar düştü

Yaşam maliyetinin artışı bir yana acil nakit ihtiyaçlarında son derece kurtarıcı olması nedeniyle vatandaşların ilk tercihi haline gelmiş olan ihtiyaç kredilerinin en büyük avantajlarından biri de taşıt ve konut kredilerine oranla daha hızlı bir şekilde verilebiliyor olması oldu. Bu nedenle bankacılık sektörünün en çok kullanılan hizmetlerinden biri haline dönüşen ihtiyaç kredilerinde indirime giden Anadolubank, yeni faiz oranı ile herkesi şaşırttı.

Müşterilerinin her türlü ihtiyacında yanında olmak için motosiklet kredisinden konut kredisine; otomobil kredisinden kredili mevduat hesabına kadar pek çok nakit çözümü sunan Anadolubank, şimdilerde ihtiyaç kredisinde çok avantajlı hizmetler vermeye başladı. Özellikle bireysel ihtiyaç kredisinde sağladığı faiz indirimleri ile dikkat çeken Anadolubank, güncel bireysel ihtiyaç kredisi özelliklerine ilişkin kamuoyuna bilgi verdi.

ANADOLUBANK, HER BÜTÇEYE UYGUN İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR

Böyle bir faiz oranı yok! Hiçbir banka bu kadar faiz indiremedi! Anadolubank’ta ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,49’a kadar düştü - Resim : 1

Yeni ihtiyaç kredisi paketi kapsamında mottosu, ‘Her bütçeye uygun krediler Anadolubank’ta olan’ Anadolubank, ihtiyaç kredisinin faiz oranlarını düşürdüğü gibi geri ödeme planlarını de esnetti. Öte yandan Anadolubank, bireysel ihtiyaç kredisi için başvuru yapılacak olan kanallarını tek tek açıkladı.

Fiziki olarak şubelerinden ihtiyaç kredisi başvurularını almaya devam eden Anadolubank, aynı zamanda mobil ve internet bankacılığı üzerinden de kredi başvurularını kabul edeceğini açıkladı. Bu sayede tek tıkla nakit ihtiyacını gidermeyi mümkün hale getirmiş olan Anadolubank, aynı zamanda bankaya gitmeye gerek kalmaksızın onaylanan kredi tutarlarını da müşterisinin hesabına aktarmaya başladı.

ANADOLUBANK, İHTİYAÇ KREDİSİNİ PİYASANIN ALTINDA FAİZLE VERİYOR

İhtiyaç kredilerinde dosya masrafsız bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanımı olanağı tanıyan Anadolubank, geri ödemelerde kişiye özel planları ile de avantajlarını artırdı. Bu sayede kişisel gelir durumuna göre 36 ay vade ve değişen taksit ödeme planları sunan Anadolubank, aynı zamanda ihtiyaç kredisi faiz oranlarında da indirime gittiğini duyurdu.

Şimdilerde ortalama yüzde 2,50’tan faiz veren bankaların aksine Anadolubank, ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını piyasanın altında olarak belirledi. Bu bağlamda Anadolubank, kasım ayı itibariyle ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 1,49’a düşürdüğünü duyurdu.