Birçok araç sahibini ilgilendiriyor! Motor yağı, yedek parça, işçilik indirimi uygulanacak! Yılın son fırsatı duyuruldu!

Araç bakım hizmetlerinde yılın son indirim fırsatlarından yararlanmak için acele edin! Motor yağ, yedek parça ve işçilik indirimi devam ediyor! Fiat yetkili sevişlerinde geçerli…

Birçok araç sahibini ilgilendiriyor! Motor yağı, yedek parça, işçilik indirimi uygulanacak! Yılın son fırsatı duyuruldu!

Otomotiv sektöründe birçok alanda yükselen fiyatlar araç sahiplerini zor duruma soktu. Araç fiyatlarının artmasının yanı sıra araç bakım işlemelerinde de artan fiyatlar vatandaşların cebini yormaya devam ediyor. Otomobil devleri ise bu sorunları ortadan kaldıracak kampanyalara imza atmaya devam ediyor.

Fiat’tan yılın son indirim kampanyası kapsamında motor yağ indirimi, yedek parça indirimi ve işçilik indirimi sunulacak. Fiat yetkili servilerine giderek araç bakımına yönelik birçok işlemi yüzde 40’a varan indirim seçenekleri ile tercih edebilir ve yılın son indirim fırsatından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

ARAÇ PERİYODİK BAKIM İŞLEMLERİNDE YÜZDE 40 İNDİRİM!

Birçok araç sahibini ilgilendiriyor! Motor yağı, yedek parça, işçilik indirimi uygulanacak! Yılın son fırsatı duyuruldu! - Resim : 1

Fiat’tan 2022 yılının son indirim fırsatları duyuruldu. Fiat yetkili servislerinde 3 yaş ve üzeri şahıs müşterileri için periyodik bakım işlemlerinde yüzde 40 varan indirim seçenekleri sunulacak. 3 yaş ver üzeri şahıs müşterileri için yüzde 40 motor yağ indirimi, yüzde 20 yedek parça indirimi ve yüzde 20 işçilik indirimi fırsatları sunulacak.

Periyodik bakım işlemlerinde ayrıca tüm filtre grubu yüzde 20 yedek parça indirimi, yağ parçalarında yüzde 40 motor yağ indirimi ve periyodik bakım işçiliklerinde ise yüzde 20 işçilik indirimi uygulanması hedeflenmektedir. Kampanya Fiat Yol Arkadaşım üyeliği kapsamında geçerli olacaktır. 2007 model öncesi araçlar için üyelik koşulu bulunmamaktadır.

1 YILLIK ÜCRETSİZ YOL YARDIM PAKETİ!

Yapı Kredi World’e özel 7 + 5 taksit veya 7 taksit + 1 ay taksit erteleme seçenekleri ile 3 – 10 yaş arası araçlara 1 yıllık ücretsiz yol yardım paketi sunuluyor. Yapı Kredi World kampanyası kapsamında 12 taksit seçenekleri devam ediyor.

3 Ekim – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında servis randevularınızı alarak araç periyodik bakım hizmetlerinden yüzde 40’a varan indirim seçenekleri ile hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz. Araç bakımında yılın son cazip indiriminden hemen yararlanın.

Etiketler: indirim, araç bakım