Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı: Beşiktaş'ın eski yıldızı Galatasaray'ın radarına girdi! Aslan Kartal'dan rövanşı almaya hazırlanıyor

Galatasaray, Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech gibi önemli yıldızları kadrosuna katarak gücüne güç katmış durumda. Ancak takım, Beşiktaş'ın eski yıldızı Rashica'yı kaçırmanın ardından gözünü tekrar eski rakibine dikti. Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'a karşı rövanşı alabilmek ve tarihi bir transfer atağına imza atmak adına büyük bir kararlılıkla çalışıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı: Beşiktaş'ın eski yıldızı Galatasaray'ın radarına girdi! Aslan Kartal'dan rövanşı almaya hazırlanıyor

Galatasaray, Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech gibi yıldız futbolcuları kadrosuna katarak büyük bir güçlenme sağladı. Ancak Rashica'yı Beşiktaş'a kaptırdıktan sonra, Galatasaray eski rakibine karşı rekabeti sürdürmek ve rövanşı elde etmek adına harekete geçti. Ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına ilgi gösteren Galatasaray, tarihi bir transfer atağı için her türlü çabayı gösteriyor.

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Molde'yi 2-3 ile geçen Galatasaray'daki transfer harekatı sürüyor. Son olarak Faslı dünya yıldızı Hakim Ziyech'i kadrosuna katan İspanyol savunma oyuncusu Sergi Ramos'un transferini ise tamamlamak için görüşmelerini sıklaştıran Galatasaray, bu kez gözünü Beşiktaş'ın eski yıldızına dikti.

Rumen yetenek Morutan ve İtalyan yıldız Nicolò Zaniolo ile yollarını ayıran son olarak ise Hakim Ziyech'İ kadrosuna katan Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'tan Rashica'nın rövanşını almak için kolları sıvadı.

 

 

 

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana üç kulvarda başarılı sonuçlar elde etmek amacıyla Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech'i kadrosuna katan Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızını kadroya katmak için düğmeye bastı.

Gazeteci Şafak Malatya'nın haberine göre; Rashica'yı Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, ezeli rakibinden rövanşı almak için kolları sıvadı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Şafak Malatya, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın eski yıldızı olan ve şu sıralarda Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr formasını terleten Talisca ile masaya oturduğunu açıkladı.

 

 

Beşiktaş taraftarı olmasıyla bilinen Malatya, paylaşımında "Talisca konusunda Galatasaray cephesi temaslarını arttırdı... Gelen haberler pek de iç açıcı değil. Böyle bir şey gerçekleşirse taraftarı "Ama Talisca parayı seçti" diye durduramazsınız..." açıklamasında bulundu.

Malatya'nın bu paylaşımı sonrasında Talisca'nın Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

2016-18 yılları arasında kiralık olarak Beşiktaş formasını terleten 29 yaşındaki golcü futbolcu siyah-beyazlı forma altında 80 maçta görev alırken takımına 37 gol 14 asistlik katkı sunmuştu.

 Geçtiğimiz günlerde Talisca'yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan Beşiktaş, bu transferden vazgeçtiğini açıklayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı.Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı: Beşiktaş'ın eski yıldızı Galatasaray'ın radarına girdi! Aslan Kartal'dan rövanşı almaya hazırlanıyor - Resim : 3