Erden Timur ayrılığı resmen açıkladı! "Galatasaray'a Tarihi Piyango: Türk Futbol Tarihine Geçecek Anlaşma"

"Galatasaray, transfer sezonunda yaptığı önemli hamlelerle kadrosunu güçlendirirken, şimdi de yıldız bir oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay ve Tete gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray, Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un açıklamasıyla bir ayrılığa daha imza atacak. Kulüp, taraftarlarını bu gelişmelere dair merakla beklemeye davet ediyor."

Erden Timur ayrılığı resmen açıkladı!

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Son olarak Brezilyalı golcü futbolcu Tetê'yi kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekipte Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, ayrılığı resmen açıkladı.

Transfer sezonunun en hareketli takımları arasında yer alan Galatasaray bir yandan Hakim Ziyech'i kadrosuna katmanın planlarını yaparken bir yandan da İtalyan yıldız futbolcu Nicolò Zaniolo'nun satışından tarihi bir gelir elde etmeyi amaçlıyor.

Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi İtalyan golcü Nicolo Zaniolo'nun gelecek sezon İngiliz ekibi Aston Villa formasını terletmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Erden Timur ayrılığı resmen açıkladı! "Galatasaray'a Tarihi Piyango: Türk Futbol Tarihine Geçecek Anlaşma" - Resim : 1

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, İtalyan golcünün transferi hakkında açıklamalarda bulunurken transferin son aşamaya geldiğini vurguladı. Timur, "Zaniolo için Aston Villa ile bir noktaya gelindi. Artık son aşamasında. Amacımız opsiyon ve zorunluluklara bağlı olarak 35 milyonluk serbest kalma bedelinden yukarıda bir bedele getirmek." dedi.

Geçen sezon kış transfer döneminde İtalyan devi Roma'dan 15 milyon euro karşılığında Galatasaray'a imza atan İtalyan golcü, sarı-kırmızılı forma altında 12 maçta görev alırken 5 gol 1 asistlik performans sundu. İtalyan yıldız özellikle Fenerbahçe derbisinde ortaya koyduğu performansla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Golcü futbolcu, 35 milyon euro karşılığında İngiliz ekibine transfer olduğu takdirde Türkiye'den Avrupa'ya en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan futbolcu olarak Türk futbol tarihine geçecek.

Etiketler: Galataasaray