Beşiktaş - KF Tirana maçını şifresiz veren Azerbaycan kanalı AZ TV ve İdman TV frekansları nasıl ayarlanır şifresiz AZ TV canlı yayın

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını saat 21.00'de canlı veren İdman TV frekanslarını ve canlı yayın izleme linkini sizin için hazırladık. AZ TV ve İdman TV Beşiktaş - KF Tirana maçını şifresiz ve canli yayınlıyor. İşte İdman TV canlı izleme linki ve frekans ayarları haberimizde

Beşiktaş - KF Tirana maçını şifresiz veren Azerbaycan kanalı AZ TV ve İdman TV frekansları nasıl ayarlanır şifresiz AZ TV canlı yayın

Beşiktaş, EFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanşında KF Tirana ile karşılaşacak. İlk maçı 3-1 kazanan Şenol Güneş yönetimindeki Kara Kartal, avantajını kullanıp adını 3. tura yazdırmayı amaçlıyor. Karşılaşma öncesi "KF Tirana-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş maçı şifresiz kanalda mı yayınlanacak?" sorularının yanıtları merak konusu. İşte detaylar...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Arnavutluk ekibi KF Tirana ile karşılaşacak. Dolmabahçe'de rakibini Onur Bulut, Jackson Muleka ve Semih Kılıçsoy'un golleriyle deviren Kara Kartal, 3-1'lik avantajıyla çıkacağı rövanşta sürprize izin vermeden adını 3. tura yazdırmayı hedefliyor. Kartal'ın alacağı herhangi bir galibiyet veya beraberliğin yanı sıra tek farklı mağlubiyet de tur atlamasını sağlayacak.

KF Tirana-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş maçı şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

Bu akşam Arena Kombetare'de oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak KF Tirana-Beşiktaş maçı S Sport Plus'tan naklen yayınlanacak. İngiliz hakem Stuart Attwell'in yöneteceği karşılaşmanın canlı takibi haberimizde olacak.

KF Tirana-Beşiktaş muhtemel 11'ler:

KF Tirana: Selmani, Doka, Najdovski, Hoxhallari, Pergjoni, Hila, Jonuzi, Hasani, Lushkja, Latifi, Abazaj

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Onur, Amir, Onana, Gedson, Muleka, Aboubakar

Amartey de kafilede

Yeni transfer Daniel Amartey, Beşiktaş’ın Tirana ile oynayacağı rövanş maçının kafilesinde yer alacak. Takıma çok çabuk adaptasyon sağlayan deneyimli oyuncunun teknik direktör Şenol Güneş’in kararıyla kadroya dahil edildiği ifade edildi. Kısa sürede 11 oynayacak duruma gelmesi beklenen Amartey’in arzusu teknik heyeti mutlu ediyor.

Son idmanda taktik çalışma

Beşiktaş, Tirana maçı öncesinde son idmanını maçın oynanacağı statta gerçekleştirdi. Antrenman öncesinden oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan teknik direktör Şenol Güneş, takımdan beklentilerini aktarırken idmanı ise taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı. Futbolcuların son derece istekli oldukları gözlerden kaçmadı.

Tirana maçı son şansları!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kadroyu ve oyun sistemini belirleme çalışmalarında son aşamaya geldiklerini belirtip, perşembe günü KF Tiran takımıyla oynayacakları Avrupa Konferans Ligi karşılaşmasının ‘karar maçı’ olacağını söyledi. Genel olarak tüm oyuncularının idmanlardaki gayretlerinden ve maçlarda gösterdikleri performanstan memnun olduğunu vurgulayan Güneş, sistem ve verimlilik açısından beklentilerini karşılayamayan bazı isimlerle yollarını KF Tiran karşılaşmasından sonra ayıracaklarını ifade etti. Transfere de değinen Şenol Güneş, başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimin bu konuda başarılı işlere imza attığını ifade ederek şöyle dedi:

Nokta transfer

“İstediğimiz nokta transferler gerçekleşti. Daniel Amartey, Jean Onana, Emrecan Bulut ve Ante Rebic, aradığımız niteliklere sahip, eksiklerimizi giderebilecek oyuncular. Hepsinden son derece umutluyum ve takımımıza büyük katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Yönetimimiz bu arada transfer çalışmalarına da devam ediyor. İstediğimiz şartlarda oyuncular bulursak kadromuza katacağız.”

Avrupa kupalarında 232. müsabaka

Yunanistan'ın Olimpiacos takımına karşı 1957-1958 sezonunda oynadığı maçla beraber Avrupa serüvenine başlayan Beşiktaş, bugüne kadar 231 kez Avrupa kupalarında boy gösterdi. Söz konusu maçlarda 85 galibiyet elde eden Kartal, 99 kez rakiplerine boyun eğerken 47 maçta da sahadan bir puan ile ayrıldı. Siyah-beyazlılar, geride kalan müsabakalarda rakip fileleri 302 defa havalandırırken kalesinde de 347 gole engel olamadı.

Stuart Attwell düdük çalacak

KF Tirana ile Beşiktaş arasında oynanacak müsabakayı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Stuart Attwell yönetecek. Attwell’in yardımcılıklarını Konstantin Hatzidakis ve Neil Davies yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi John Brooks olacak.

İDMAN TV UYDU FREKANSLARI : İdman Tv kanalını 3 ayrı uydu üzerinden izleme şansınız var. Bunlardan ilki idmantv.az sitesinden de bilgi olarak paylaşılan uydu bilgileri. İdman TV frekansı şu şekilde Satellite: Azerspace 1 / Orbital position: 46°E / Downlink Frequency: (MPEG-2) f = 11175 MHz / (Polarization- H) Symbol rate – 27500 Msymbol/s FEC - 5/6 İdman Tv Hotbird uydusu Frekansı şöyle : 11168 / Pol.:Yatay(H) / Symbol:20400 / Fec:5/6 / Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 yada 12 34 56 9C 65 43 21 9C

İdman Tv Türksat uydusu frekansı : Türksat 4 A Frekans : 11844 MHz
Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical) / Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4 / Türksat 4A Frekans : 11747 MHz / Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal) / Sembol  (Symbol Rate) : 27500 Ksymb FEC: 5/6

AZ TV FREKANSLARI : Beşiktaş - KF Tirana maçını İdman TV canlı yayınlarken AZ TV ise Konferans Ligi'nin bir diğer önemli karşılaşmalarını şifresiz veriyor. AZ TV'yi izlemek için de AZTV Hotbird uydusu frekansı şöyle : Frekans:11168 Pol.:Yatay(H)
Symbol:20400 Fec:5 / 6Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 veya 12 34 56 9C 65 43 21 9C

AZ TV UYDU Frekans Bilgisi : Uydu : Azerspace-1 /Frekans: 11169
Sembol: 20400 / Fec: 5/6 / Polarizasyon: H- Yatay

İDMAN TV FREKANSI NASIL AYARLANIR? : İdman TV üzerinden Beşiktaş - KF Tirana  maçını şifresiz ve canlı yayınla izlemek için uydu frekansını ayarlamanız gerekiyor. Uydu frekansı nasıl ayarlanır diyorsanız işte 8 adımda yapmanız gerekenler; 1. Adım: Ana menüye girebilmek için; uzaktan kumandanızda 'MENÜ' veya 'SETUP' yazan düğmeye basınız.

2. Adım: Uydu alıcısı marka modeline göre; 'KANAL ARAMA' , 'MANUEL ARAMA' , 'KANAL EKLEME' , 'EL İLE ARAMA' gibi menülerden hangisi beliriyor ise YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak ona gelip 'OK' e basınız.

3. Adım: Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre; 'TP FREKANSI' , 'ALIŞ FREKANSI' , 'FREKANS' , 'UYDU FREKANSI' seçeneklerinden biri belirecektir, YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak İdman TV yeni frekansı olan '11168' değerini girin.

4. Adım: Yine aynı ekranda 'SEMBOL ORANI' yada 'SYMBOL RATE' değeri olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak '20400' girin..

5. Adım: Yine aynı ekranda bulunan ve 'POLARIZASYON' yada 'POL' şeklinde bir yazı olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla 'H-Yatay' olacak şekilde değiştirin.

6. Adım: Yine aynı ekranda bulunan 'FEC' değerini değiştirmek için YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla '5/6' seçilmelidir. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği bir alan bulunmamaktadır. Bu durumda bu değerin girilmesine gerek yoktur.

7. Adım: Son olarak 'OK' tuşuna basarak İdman TV yeni Uydu parametrelerini kaydetmiş olacaksınız. Aramayı tamamlayabilmek için Uydu Alıcısı marka modeline göre değişen 'ARAMA BAŞLAT' yada 'TP ARA' seçeneğinin üstüne gelerek arama işlemi başlatmanız gerekmektedir.

8. Adım: Arama işlemi tamamlandıktan sonra Uydu Alıcısı yeni aranan kanalı kanal listesinin en sonuna kaydedecektir.