Ben Bu Cihana Sığmazam Ateş Türk kimdir, gerçek adı ne? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Jean Luc karakterini kim oynuyor? Burak Çelik kim, nereli, kaç yaşında?

atv’nin reyting rekorları kıraz dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezona da bomba gibi giriş yapacak. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam Jean Luc'u Burak Çelik kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Jean Luc karakterini kim oynuyor? Burak Çelik kim, nereli, kaç yaşında?

Ben Bu Cihana Sığmazam Ateş Türk kimdir, gerçek adı ne? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Jean Luc karakterini kim oynuyor? Burak Çelik kim, nereli, kaç yaşında?

atv’nin reyting rekortmeni dizisi  Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezona bomba gibi giriş yapacak. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizide  Jean Luc karakterini Burak Çelik canlandırıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam Jean Luc kimdir? Burak Çelik kimdir? nereli? Kaç yaşında? Evli mi? İnstangram adresi ne?

Ben Bu Cihana Sığmazam Ateş (Jean Luc) kimdir? Ateş Türk'ü kim oynuyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Ateş Türk (Jean Luc) karakterini Burak Çelik canlandırıyor. 

Ben Bu Cihana Sığmazam Ateş Türk kimdir, gerçek adı ne? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Jean Luc karakterini kim oynuyor? Burak Çelik kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 1

Burak Çelik kimdir?

Burak Çelik, 21 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul’da doğdu. Babası ordulu, annesi ise göçmen olan oyuncu, 2013 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu ve aynı yıl Best Model of The World yarışmasında da “En İyi Erkek Model” seçildi.

Burak Çelik, oyunculuk kariyerine 2013 yılında Karagül dizisinde Serdar karakteriyle başladı. Ardından Hayat Sevince Güzel, Söz, Sevgili Geçmiş ve Kuruluş Osman gibi dizilerde rol aldı. 2020 yılında Kuruluş Osman dizisinden ayrılan Burak Çelik, 2021 yılında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine katıldı.

Burak Çelik, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Jean Luc Tonnerre adıyla tanındı. Jean Luc, Fransızların Afrika sömürgelerinde bütün pis işlerini yapan bir ölüm makinesiydi. Ancak ilerleyen bölümlerde Jean Luc’un gerçek kimliği ortaya çıktı ve aslında Ateş Türk olduğu anlaşıldı. Ateş Türk, Cezayir Türk’ün (Oktay Kaynarca) yeğeni ve Temur Turan’ın (Erkan Sever) oğluydu.

Burak Çelik’in özel hayatı da merak konusu oldu. Yakışıklı oyuncu, 2013-2015 yılları arasında Best Model of Turkey birincisi Ayşenur Özkan ile evliydi. Ancak çift iki yıl sonra boşandı.

Burak Çelik, şimdilerde Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki performansıyla beğeni topluyor. Oyuncunun hayranları, onu sosyal medyadan da takip ediyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Ateş Türk kimdir, gerçek adı ne? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Jean Luc karakterini kim oynuyor? Burak Çelik kim, nereli, kaç yaşında? - Resim : 2

  • Ben Bu Cihana Sığmazam Ateş kimdir?

  • Ben Bu Cihana Sığmazam Ateş, dizide Jean Luc Tonnerre adıyla tanınan ancak aslında Ateş Türk olan bir karakterdir. Ateş Türk’ü Burak Çelik canlandırıyor.
  • Burak Çelik’in eski eşi Ayşenur Özkan kimdir?

  • Ayşenur Özkan, 2013 Best Model of Turkey birincisi ve Burak Çelik’in eski eşi olan bir modeldir.
  • Ben Bu Cihana Sığmazam Jean Luc’un (Ateş) gerçek kimliği ne?

  • Ben Bu Cihana Sığmazam Jean Luc’un gerçek kimliği Ateş Türk’tür. Ateş Türk, Cezayir Türk’ün yeğeni ve Temur Turan’ın oğludur.

Burak Çelik'in  oynadığı dizi ve filmler 

2013-2016 Karagül Serdar Kılıçoğlu Yardımcı oyuncu
2016 Hayat Sevince Güzel Barış Başrol
2017 Deli Aşk Jeremy Jackson Konuk oyuncu
Kara Yazı Erdem Demir Başrol
2017-2018 Söz Selim Konuk oyuncu
2019 Sevgili Geçmiş Mahir Denizhan Başrol
2020-2022 Kuruluş Osman Kongar/Göktuğ Bey
2022 Senden Daha Güzel Emir Demirhan
2022- 2023-2024 Ben Bu Cihana Sığmazam Jean Luc Tonnerre / Ateş Türk