Behzat Ç. dizisinin tanıtımı yayınlandı! Sosyal medya sallandı dönüşü muhteşem olacak

Ekranlara geldiği yıllarda ortalığı kasıp kavurmayı başaran fenomen dizi Behzat Ç., şimdilerde farklı konularla gündemi karıştırmayı tekrar başardı. Fenomen dizinin yayınlanan bir fragman detayıyla izleyicilerle yeniden buluşacağı kesinleşti. Üstelik yeni Behzat Ç. dizisinin yayınlanacağı yer ve yeni adı da belli oldu. İşte, çekimlerine başlanacak yeni Behzat Ç. dizisinin merak edilen tüm detayları.

Behzat Ç. dizisinin tanıtımı yayınlandı! Sosyal medya sallandı dönüşü muhteşem olacak

Yayınlandığı döneme damgasını vuran yapımların arasında yer alan Behzat Ç., final yaptığı bölümün ardından uzun yıllar geçmesine rağmen hala televizyon severler tarafından konuşulmaya devam ediyordu. Milyonlarca Behzat Ç. hayranı, dizinin yeniden ekranlarda olması gerektiğini belirtirken şimdilerde herkesi sevince boğacak bir haber yayınlandı.

Sevilen yapım Behzat Ç., şimdilerde dijital yayın platformu olan BluTV’de yeni adı ve hikayesiyle tekrar izleyicileriyle buluşacak. Tanıtım videosunda yeni yapımın adının ‘’Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’’ olduğu açığa çıkarken dizinin başrolünde yine Erdal Beşikçioğlu’nun yer alacağı görüldü. İşte, magazin gündemine bomba gibi düşen Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar.

Erdal Beşikcioğlu yeni projesi hakkında ilk kez konuştu!

Ekranlara geldiği 2010 – 2013 yılları arasında milyonlarca seyircisini ekranlara bağlamayı başaran Behzat Ç dizisi, şimdilerde yeni haberlerle gündemi karıştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde BluTV platformunda 4. sezonu çekilen dizi için şimdilerde Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adıyla farklı bir hikayenin ekranlara geleceği konuşulmuştu.

Fenomen dizide Behzat Başkomiser karakterine hayat veren Erdal Beşikçioğlu, diziyle ilgili yaptığı konuşmada, ‘’Ufak tefek aramıza katılan arkadaşlarımızla yeni kadromuz da olacak. Açıkçası bizi ikna etmek hiç de zor değil. Yazılı bir metin içerisinde hikayenin etkileyici olduğunu görüyorsak genellikle bizim için yeterli oluyor.’’ ifadelerini kullandı.

Behzat Ç. dizisinin tanıtımı yayınlandı! Sosyal medya sallandı dönüşü muhteşem olacak - Resim : 1

’’Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’’ dizisi sosyal medyayı adeta salladı!

2013 yılında ekranlarda sükse yaratmasının yanı sıra hala sosyal medyada sıklıkla konuşulduğu bilinen Behzat Ç. dizisi, şimdilerde yeni sezonuyla platformları adeta yıktı. Birçok kullanıcı, dizinin oldukça başarılı olacağını ifade ederken eski oyuncu kadrosunun mutlaka toplanması gerektiğini de belirttiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin BluTV platformunda çıkacağı ilk günü sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Behzat Ç. dizisinin tanıtımı yayınlandı! Sosyal medya sallandı dönüşü muhteşem olacak - Resim : 2