Bankalar para musluklarını açtı! Acil nakit arayanlara özel ihtiyaç kredisi kampanyaları

Yüksek enflasyon ortamında harcamalara bir türlü yetişemeyen, ay sonunu zor getirenlere müjdeli haber geldi! Kamu ve özel bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarında acil nakit ihtiyacı olanları sevindiren faiz oranları takip ediliyor…

Bankalar para musluklarını açtı! Acil nakit arayanlara özel ihtiyaç kredisi kampanyaları

Türkiye’de yüksek enflasyon kaynaklı hayat pahalılığı arttıkça maaşlı çalışan vatandaşın beli bükülmeye devam ediyor. Harcamalara bir türlü yetişemeyen vatandaşlar çareyi bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarında arıyor. Acil nakit ihtiyacı olan veya borçlarını zamanında ödemek için nakit desteği arayanlara müjdeli haberler geldi. Kamu ve özel bankaların yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyalarında nakit desteği arayanları heyecanlandıran faiz oranları dikkat çekti.

Bankaların İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Bankalar para musluklarını açtı! Acil nakit arayanlara özel ihtiyaç kredisi kampanyaları - Resim : 1

Hayat pahalılığının giderek arttığı bu dönemde acil nakit arayanlar için bankalar kredi musluklarını açtı. Kamu bankaları arasında milyonlarca müşterisi bulunan Vakıfbank, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisinde yüzde 1.55 faiz oranıyla dikkat çekiyor. Halkbank ise 36 ay vadeli 10 bin TL limitli ihtiyaç kredisinde yüzde 1.89 faiz oranıyla nakit arayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırıyor. Özel bankalarda ise 100 bin TL’ye kadar yüzde 1.95 faiz oranıyla nakit desteği veren TEB dikkat çekiyor. TEB ihtiyaç kredisine banka şubelerinden veya CEPTETEB internet şubesinden rahatlıkla başvuru yapılabiliyor.

Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyaları

Nakit ihtiyacını bankaların kredi kampanyaları ile kapatmak isteyenlere yaz mevsimine özel fırsatlar sunulmaya devam ediyor. ING Bank, 500 bin TL’ye kadar verdiği ihtiyaç kredisinde yüzde 2.24 ile 3.19 oranları arasında değişen faiz uyguluyor. Bankanın 36 ay vadeli verdiği bu kredide faiz oranları başvuru sahibinin kredi notuna göre değişiklik gösterebiliyor. Öte yandan Yapı Kredi bankasında ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 3.10 olarak açıklandı.

Garanti BBVA ise 36 ay vadeli ihtiyaç kredisinde yüzde 2.64 faiz oranını 500 bin TL’ye kadar nakit desteği için uyguluyor. Şekerbank, 100 bin TL limitli ihtiyaç kredisi kampanyasında yüzde 3.17 faiz oranıyla dikkat çekiyor. Türkiye’de milyonlarca müşterisi bulunan Akbank ise ihtiyaç kredisinde yüzde 2.14 ile 2.99 faiz oranlarıyla nakit desteği veriyor.