Bankalar Para Dağıtıyor! 32 Günlük Vadeli Mevduat Oranları Güncellendi!

Türkiye bankacılık sektöründe öne çıkan kamu ve özel bankaların vadeli mevduat oranları güncellendi. Türk Lirası cinsinden birikimlerini değerlendirmek isteyenler 32 günlük vadeli mevduat hesabı kampanyalarını yakından takip ediyor…

Bankalar Para Dağıtıyor! 32 Günlük Vadeli Mevduat Oranları Güncellendi!

Bankalar arasında TL mevduat hesabı için yoğun bir rekabet yaşanıyor. Kur korumalı TL mevduat hesapları dışında Türk lirası cinsinden birikimlerini değerlendirmek isteyenlere 32 günlük vadeli mevduat hesabı sunuluyor. Bankaların bu hesap türünde müşterilerine sundukları faiz oranları değişiklik gösteriyor. Bankalar en yüksek mevduat faizi ile müşterilerine TL cinsinden kazanç fırsatları sunuyor.

Hangi Banka Ne Kadar Faiz Veriyor?

TL cinsinden birikimlerini en yüksek mevduat faiz oranları ile değerlendirmek isteyenler bankaların faiz oranlarını araştırmaya başladı. Türkiye’de bankacılık alanında faaliyet gösteren kamu ve özel sektör bankaları arasında en fazla 32 günlük vadeli mevduat faiz oranı veren bankalar arasında Alternatif Bank ve Fibabanka öne çıkıyor. Yüksek oranlarla müşterilerine kazanç fırsatları sunan bu bankalar adeta para dağıtıyor. Kısa vadede cazip faiz getirisinden yararlanmak isteyenler için bankaların 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları güncellendi.

En Yüksek Faiz Veren Bankalar

Bankalar Para Dağıtıyor! 32 Günlük Vadeli Mevduat Oranları Güncellendi! - Resim : 1

Alternatif Bank’ın TL mevduat hesabında uyguladığı faiz oranı yüzde 23 oldu. Benzer şekilde Fibabanka da müşterilerine yüzde 23 faiz oranıyla birikimlerini değerlendirme fırsatı sunuyor. Zirvede yer alan bu iki özel bankanın arkasından 32 günlük en yüksek faiz veren bankalar arasında ING yer alıyor. ING e-Turuncu hesap faiz oranı yüzde 22 oldu. Denizbank E-Mevduat hesabının faiz oranı ise yüzde 20 olarak güncellendi. Birikim sahipleri, TL cinsinden varlıklarını bu bankalara getirerek yüksek faiz oranlarından yararlanma fırsatına sahip olabiliyor.

Özel Bankaların Vadeli Mevduat Faiz Oranları

Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Akbank, TL vadeli mevduat hesabında yüzde 21 faiz oranı uygulamaya başladı. Aynı şeklilde CEPTETEB marifetli hesap faiz oranı ve Odeabank Oksijen Hesap faiz oranı da yüzde 21 ile yüksek getiri fırsatı sunuyor. Bankaların hoş geldin faiz oranları ile yeni müşterilerine sunduğu TL vadeli mevduat faiz oranları güncellenmeye devam ediyor.