Bankalar arası rekabet kızıştı! Emekli promosyonları rekor seviyelere ulaştı! Hangi banka ne kadar promosyon ödemesi yapıyor?

Ağustos ayının gelmesi ile birlikte yarışa giren bankalar, emekli promosyonu ödemelerini rekor seviyelere ulaştırdı. Emekli vatandaşlar ve ilk kez emekli maaşı alacak olanlar en yüksek promosyon ödemesinin hangi bankada olduğunu araştırmaya başladı. İşte bankaların güncel promosyon tutarlarına ilişkin ayrıntılar…

Bankalar arası rekabet kızıştı! Emekli promosyonları rekor seviyelere ulaştı! Hangi banka ne kadar promosyon ödemesi yapıyor?

Maaş hesabını taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren yeni müşterilerine ek ödeme hizmeti sunacaklarını bildiren Yapı Kredi Bankası, Garanti BBVA ve Akbank, ağustos ayında ödeyecekleri promosyon tutarlarını güncelledi. Bankalar, yeni ek ödeme tutarlarını kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU TUTARLARI

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, geçtiğimiz ay duyurmuş olduğu emekli promosyonu kampanyasını güncellediğini açıkladı. Banka, emekli promosyonu kampanyası kapsamında ödeyeceği yeni tutarları şu şekilde belirledi:

  • SGK emekli maaşı 1.499 TL ve altı olan vatandaşlara: 4.850 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 6.000 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 7.250 TL

AKBANK GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU TUTARLARI

Bankalar arası rekabet kızıştı! Emekli promosyonları rekor seviyelere ulaştı! Hangi banka ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? - Resim : 1

Akbank, ağustos ayının ilk kampanyasını duyurdu. Banka, yeni kampanyası kapsamında emekli promosyonlarının güncellendiğini bildirdi. Akbank, yeni emekli promosyonu tutarlarını şu şekilde açıkladı:

  • SGK emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olan emekli vatandaşlara: 4.650 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan emekli vatandaşlara: 5.800 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan emekli vatandaşlara: 7.000 TL

GARANTİ BBVA GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU TUTARLARI

Garanti BBA da yeni ayın gelmesi ile birlikte geçtiğimiz ayın promosyon tutarlarını güncellediğini duyuran bankalardan birisi oldu. Banka, yeni ek ödeme tutarlarını şu şekilde belirledi:

  • SGK emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olan emekli vatandaşlara: 4.850 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan emekli vatandaşlara: 6.000 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan emekli vatandaşlara: 7.250 TL