Bahar Candan’ın küvet pozuna tepkiler bitmiyor! ‘’Bu Kız Ünlü Olmak İçin İyice Şaşırdı’’

Katıldığı stil yarışmasında ani çıkışları ve anlamsız hareketleriyle bir anda ilgi odağı olmayı başaran Bahar Candan, şimdilerde farklı konularla herkesi şaşırtmayı başarıyor. Bir süredir ekranlardan uzak olduğu bilinen ünlü isim, son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Küvette duş alırken poz veren Bahar Candan, bir anda eleştiri oklarının hedefi oldu. İşte, Bahar Candan tarafından paylaşılan olay küvet pozunun merak edilen tüm detayları.

Bahar Candan’ın küvet pozuna tepkiler bitmiyor! ‘’Bu Kız Ünlü Olmak İçin İyice Şaşırdı’’

İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak milyonlarca kişinin ilgi odağı olmayı başaran Bahar Candan, şimdilerde farklı konularla gündemi sallamaya devam ediyor. Programda yaptığı tuhaf hareketleri ve ani çıkışlarıyla adeta bir fenomen haline gelen ünlü isim, şimdilerde sosyal medya platformlarında paylaştığı gönderilerle de gündem olmayı başardı.

Bir süredir ablası Nihal Candan ile platformları kasıp kavurmayı başaran Bahar Candan, geçtiğimiz günlerde verdiği küvet pozuyla eleştirilerin hedefi oldu. Milyonlarca kişi, ‘’Bu kız ne yapmaya çalışıyor?’’ yorumunda bulundular. İşte, Bahar Candan’ın akıllara zarar o pozuna dair merak edilen tüm detaylar.

Bahar Candan’ın son paylaşımı ağızları yarım metre açık bıraktı!

Her hareketiyle eleştiri oklarını üzerine çekmeyi bir alışkanlık haline getiren Bahar Candan, şimdilerde verdiği bir pozla çok konuşulmaya başlandı. Ekranlardan bir süredir uzak olan ünlü isim, küvette duş alırken paylaştığı gönderiyle herkesi şaşkına çevirdi.

Geçtiğimiz günlerde 11 milyon TL’lik banka bakiyesini tüm takipçileriyle paylaşan ünlü isim, şimdilerde vücudunun alt bölümünün tamamen açık olduğu küvet pozuyla hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. Olay pozu için ‘’Ben köpüksüz severim ya siz?’’ notunu düşen ünlü isim, kısa sürede binlerce beğeni alırken eleştiri içeren yorumların da hedefi oldu. Şimdilerde milyonlarca magazin sever, konuyla ilgili Bahar Candan’dan gelecek net açıklamaları merak etmeye başladı.

Bahar Candan’ın küvet pozuna tepkiler bitmiyor! ‘’Bu Kız Ünlü Olmak İçin İyice Şaşırdı’’ - Resim : 1

Bahar Candan olay olan pozuyla sosyal medya platformlarını adeta salladı!

Ekranların yanı sıra sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesi tarafından takip edildiği bilinen Bahar Candan, şimdilerde küvet pozuyla herkesi kızdırmayı başardı. Birçok sosyal medya kullanıcı, ‘’Mahremiyetini bu kadar paylaşma!’’ ve ‘’Ünlü olmak için sırada ne var?’’ gibi yorumlarda bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Bahar Candan tarafından yapılacak yeni paylaşımlar dört gözle beklemeye başladı.  

Bahar Candan’ın küvet pozuna tepkiler bitmiyor! ‘’Bu Kız Ünlü Olmak İçin İyice Şaşırdı’’ - Resim : 2

Etiketler: bahar candan