Aslı Enver’in tekne tatiline kiminle gittiği sonunda ortaya çıktı! O ismi duyan şok geçiriyor!

Son dönemlerde adını sık sık duyuran ünlü ve güzel oyuncu Aslı Enver, uzun süredir projelerde yer almıyor. Ancak ünlü oyuncu magazin gündeminden de düşmüyor. Yaz tatilinden dönüş yapan Enver’in birlikte tatile gittiği ismi duyanlar şok geçirdi…

Aslı Enver’in tekne tatiline kiminle gittiği sonunda ortaya çıktı! O ismi duyan şok geçiriyor!

38 yaşındaki güzel oyuncu Aslı Enver, uzun zamandır dizi ya da film projelerinde yer almıyor. Pandemi dönemiyle birlikte setlere ara veren Aslı Enver, son olarak 2020 yılında Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Babil dizisinde canlandırdığı “Ayşe Karaali” karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştı. Ardından 2022 yılında Netflix yapımı olan “Sen Yaşamaya Bak” isimli film için sete çıkan Enver, burada ise başrolde “Melisa” karakterine hayat vermişti. Yer aldığı projelerden çok son dönemlerde özel hayatıyla gündeme gelen Enver’in birlikte tatile gittiği kişiyi duyanlar şok geçirdi…

Aslı Enver’in Birlikte Tatile Gittiği İsim Belli Oldu

Ekran ömrü beklenenden kısa süren Babil dizisinde polis olan “Ayşe” karakterine hayat veren ve 2022 yılında Netflix projesinde yer alan Aslı Enver, son olarak da Disney Plus platformunun marka elçisi olarak adından söz ettirdi. Önümüzdeki sezon yoğun bir iş dönemi geçirecek olan Aslı Enver, bu yoğunluk öncesi tatillerde bol bol enerji toplayıp dinlendi. Son günlerde sosyal medyadan paylaştığı tatil pozlarıyla adından söz ettiren 38 yaşındaki güzel oyuncu, tekne tatilinden paylaştığı pozlarla dikkatleri çekti. Renkli hallerini paylaşan Aslı Enver, öte yandan bikinili pozlarıyla da gündemde kalmaya devam ediyor.

O Fotoğrafları Kim Çekti?

Aslı Enver’in tekne tatiline kiminle gittiği sonunda ortaya çıktı! O ismi duyan şok geçiriyor! - Resim : 1

Tatilde eğlencenin tadına doyasıya varan Aslı Enver’in tatilden paylaştığı fotoğraflarda, tatile tek gitmediği ve fotoğraflarını birinin çektiği anlaşılıyordu. Ancak Aslı Enver’in söz konusu yaz tatiline gittiği bilinmiyordu. Enver’in paylaşımlarında da tatile gittiği kişinin yer almamış olması, ünlü oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı iddialarını da gündeme getirdi. Geçtiğimiz gün tatilden dönen güzel oyuncunun tatile kiminle gittiği de ortaya çıktı.

Meğer Tatile Gittiği Kişi…

Yaz sezonunda, yoğun geçecek olan yeni sezon öncesi enerji depolayan Aslı Enver’in, tatile ablası Anıl Enver ile birlikte gittiği ortaya çıktı. Abla – kardeş tatilde güneşin ve denizin tadını çıkarırken, şimdi gözler Aslı Enver’in yeni projelerine çevrildi. Aslı Enver’in adı şimdilerde Disney Plus platformunun “Arayış” isimli bir dizisi ile anılıyor.

Etiketler: aslı enver