Aslı Enver Hiçbir Fırsatı Kaçırmıyor! Her Anını Değerlendiriyor! Yeni Projeler Yakında…

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan sevilen oyuncu her anını dolu dolu yaşıyor. Bir dönem dizi oyunculuğu yapan Enver özellikle dijital platformlarda yer alan yapımları ile daha çok sevildi. Başarısı ve güzelliği ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Enver tatil sonrası iki farkı proje ile geleceğini duyurdu.

Aslı Enver Hiçbir Fırsatı Kaçırmıyor! Her Anını Değerlendiriyor! Yeni Projeler Yakında…

Aslı Enver uzun bir süre dizi oyunculuğuna ara vermişti. Daha çok filmleri ve dijital platformdaki performansı ile ön plana çıkmaya başladı. Son olarak Babil dizisinde performansını sergileyen ve büyük beğeni toplayan oyuncu Netflix'te “Sen Yaşamaya Bak” isimli bir dizi ile oldukça sevilmişti 

Dizi Oyunculuğunu Zirvede Bıraktı!

Aslı Enver oyunculuk kariyerine ilk kez Hayat Bilgisi dizisiyle adım atmıştı. Ardından popüler gençlik dizisi dizi Kavak Yelleri ile başarıyı yakaladı. Üstünden çok zaman geçmeden deneyime kavuştuğu dizi İstanbullu Gelin ile çok konuşuldu. Kariyerinde tam bir dönüm noktası olmuştu. Son olarak 2000 yılında 20 bölüm süren Babil isimli dizide rol almış ve ekranlara ara vermişti.

Dijitalde Daha Çok İlgi Gördü!

Aslı Enver Hiçbir Fırsatı Kaçırmıyor! Her Anını Değerlendiriyor! Yeni Projeler Yakında… - Resim : 1

Aslı Enver dijital yapımlarda daha çok ilgi gördü. Netflix'te “Sen Yaşamaya Bak” isimli filmde rol aldı. Başrol olarak oynadığı filmde büyük beğeni topladı. Ardından Sırça isimli bir tiyatro oyunu ile yeniden projelerini hayranları ile buluşturan Enver iki farklı proje ile yeniden setlere döneceğinin sinyalini verdi.

Yeni Projelerden Tüyo Geldi!

Uzun süredir farklı platformlarda boy gösteren Enver hem Netflix'te hem de televizyonda yeni bir projeye başlayacağını duyurdu. Setlere hızlı bir dönüş yapacak olan Enver şu anda tatilin keyfini çıkarıyor. Bu projelere dair de ufak ufak bilgiler gelmeye başladı. Yurt dışından uyarlama olan bir yapımda başrolü oynayacak.

Mafyaya Karışan Bir Anneyi Canlandıracak!

03 Medya tarafından gösterime girecek olan dizi yurtdışında “The Cleaning Lady” dizisinden uyarlanacak. Türkçe'ye çevrilmiş ve uyarlanmış halinde dizinin adı “Benim Adım Farah” olacak. Dizinin başrolünde Aslı Enver performansını sunacak. Dizide genç oyuncu oğlunun tedavisi için para kazanmaya çalışan ve bu desteği mafyada bulan ve mafyanın tetikçisi haline gelen bir kadını canlandıracak.

Disney Plus'ta Performansını Sergileyecek!

Aslı Enver tarafından dijital platformda gerçekleştireceği bir diğer yeni proje ise Disney Plus'ta olacak. Ay Yapım tarafından çekilecek olan Disney Plus dizisi için henüz bir açıklama yapılmadı. Oldukça keyifli ve ilgi çekici bir hikayesi olduğu söyleniyor.

Etiketler: aslı enver