Arkadaşını MasterChef Jürisine Ağlayarak Şikayet Eden Gülistan Şalk, İfşa Oldu!

Yeni sezonuna 1 Temmuz günü başlayan MasterChef Türkiye, yine reyting rekorlarını alt üst etmeyi başardı. Konsepti kadar yarışmacıları ile de gündemde kalmayı başaran MasterChef Türkiye, geçtiğimiz günlerde Gülistan Şalk isimli bir yarışmacıyı izleyiciye tanıttı. Şalk’ın açıklamalarının yalan olduğu iddia edildi.

Arkadaşını MasterChef Jürisine Ağlayarak Şikayet Eden Gülistan Şalk, İfşa Oldu!

Bu sene de aynı jüri ile yoluna devam eden MasterChef Türkiye, hazırlanan tabakların görüntüsü ve lezzeti ile olduğu kadar renkli yarışmacı adayları ile de dikkat çekmeyi başardı. Özellikle birçok insanın hayallerinden olan telefonsuz yaşamı savunan yarışmacı Gülistan Şalk, kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olmayı başardı. Okul arkadaşları ile problemleri olduğunu belirten Şalk, birçok açıklamada bulunurken yarışmanın o bölümünün yayınlanmasının ardından işler karıştı. Şalk’ın söylediklerinin muhattabı olduğunu iddia eden bir sosyal medya kullanıcısı, Şalk hakkında inanılmaz açıklamalarda bulundu.

“Telefonum ve Arkadaşım Yok!”

MasterChef Türkiye’nin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne konuk olan yarışmacı adayı Gülistan Şalk, aşçılık bölümü öğrencisi olduğunu ve sınıfında bulunan diğer öğrenciler ile anlaşamadığını ifade etti. En yakın arkadaşının dahi kendi arkasından iş çevirdiğine şahit olduğunu belirten Şalk, yaptığı sert çıkışlar ile MasterChef jürisinin dikkatini çekti.

Jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya “burada söylediklerini sosyal medya hesabından da paylaşıyor musun?” diye sordu ve Şalk’ın cevabı herkesi şaşırttı. Sosyal medya hesabı olmadığını belirten Şal, bir telefonunun ve arkadaşının da olmadığını ifade etti.

“İnsanlar ile İletişim Kurmuyorum!”

Arkadaşını MasterChef Jürisine Ağlayarak Şikayet Eden Gülistan Şalk, İfşa Oldu! - Resim : 1

Gülistan Şalk’ın “telefonum yok” açıklamasının üzerine “insanlar ile nasıl iletişim kuruyorsun?” diye soran Yalçınkaya, gelen cevap üzerine kısa süreli bir şok yaşadı. Şalk, yöneltilen soruya “kurmuyorum” yanıtını verdi.

“Söyledikleri Yalan, Reyting İçin Yapıyor!”

Gülistan Şalk’ın “arkamdan iş çevirdi” dediği arkadaşı olduğunu iddia eden bir sosyal medya kullanıcısı “gülistansalkifsa” isimli bir Twitter hesabından sosyal medya kullanıcılarına seslendi. Gülistan’ın söylediklerinin doğru olmadığını belirten kullanıcı, Şalk ile WhatsApp yazışmalarını ifşa etti. Şalk’ın telefon kullandığını ancak bu durumu ailesinden sakladığını belirten sosyal medya kullanıcısı, Şalk’ı şov yapmak ile itham etti.