Arka Sokaklar ne zaman bitecek başrol açıkladı! 16 sene sonra merak edilen konu netlik kazandı

Televizyon ekranlarının en sevilen dizileri arasında gösterilen Arka Sokaklar, 16 senedir devam ettiği yayın hayatında fenomen projeler arasında yer almayı da başarmıştı. Milyonlarca televizyon sever tarafından takip edilen dizi, final tarihiyle meraklandırmaya devam ederken en net açıklama, projenin başrol oyuncusundan geldi. İşte, Arka Sokaklar’ın final tarihiyle ilgili konuşan o ismin kullandığı şok eden ifadelere dair merak edilen tüm detaylar.

Arka Sokaklar ne zaman bitecek başrol açıkladı! 16 sene sonra merak edilen konu netlik kazandı

Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında gösterilen Arka Sokaklar, geçtiğimiz gün yayınlanan heyecanlı bölümüyle sezon finali yapmıştı. 16 senedir reyting rekorları kıran dizi için ne zaman final yapacağı da merakla araştırılmaya devam ediliyordu.

Kanal D ekranlarında Cuma akşamına damgasını vurmayı başaran Arka Sokaklar dizisi, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla yıllardır adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Dizinin son yıllarda yakaladığı başarının ardından uzun bir süre daha devam edeceği konuşuluyordu. Bu konuya en net cevap, şimdilerde dizinin başrol oyuncusu tarafından verildi. İşte, Arka Sokaklar dizisinin ne zamana kadar devam edeceğine dair yapılan en net açıklamanın merak edilen tüm detayları.

Arka Sokaklar başrolü dizinin final bölümüyle ilgili şok açıklamalarda bulundu!

Birçok dizinin aksine devasa bir bütçesi olmadan yıllar boyunca ayakta kalmayı başaran Arka Sokaklar dizisi, bu senede izleyicilerini şaşırtmayarak yeni sezon için biletini kesmeyi başarmıştı. Dün akşam itibarıyla ekranlara kısa bir mola veren fenomen dizi, şimdilerde final haberleriyle de magazin gündemini karıştırmaya devam ediyordu.

Geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde kameraların karşısına geçen ve dizide Engin Müdür karakterini canlandıran İlker İnanoğlu, projenin finaline dair net açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, ‘’Dizimiz kaynağını sürekli üçüncü sayfa haberlerinden aldığı için konuların hiç bitmediğini söyleyebilirim. O yüzden üçüncü sayfa haberleri oldukça biz de ekip olarak devam ederiz.’’ ifadelerini kullandı.

Arka Sokaklar ne zaman bitecek başrol açıkladı! 16 sene sonra merak edilen konu netlik kazandı - Resim : 1

Ünlü oyuncu tarafından yapılan açıklama sosyal medyayı adeta salladı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medya platformlarında da sıklıkla takip edildiği bilinen Arka Sokaklar, şimdilerde İlker İnanoğlu tarafından yapılan açıklamayla platformları adeta birbirine kattı. Birçok Arka Sokaklar hayranı, bu açıklamaya oldukça sevinerek dizinin daha uzun yıllar devam edeceği haberinin verildiğini ifade ettiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, dizi yapımcısından gelecek net açıklamaları da merakla beklemeye başladılar.

Arka Sokaklar ne zaman bitecek başrol açıkladı! 16 sene sonra merak edilen konu netlik kazandı - Resim : 2

Etiketler: arka sokaklar