Araç Sahiplerine Müjdeli Haber İş Bankasından Geldi! Banka Müşterileri Her Akaryakıt Alımında...

Türkiye İş Bankası Maximum kartı özel kampanyasını duyurdu. Aytemiz istasyonlarından alınacak akaryakıtta indirim uygulanacak. Yapılan harcama bir sonraki alışverişte ek litre olarak ilave edilecek. Kampanyanın detayları haberimizde…

Araç Sahiplerine Müjdeli Haber İş Bankasından Geldi! Banka Müşterileri Her Akaryakıt Alımında...

İş Bankası Aytemiz benzin istasyonu ile yaptığı ortaklaşa anlaşması sonucunda araç sahiplerine mutlu ediyor. Akaryakıt harcamalarının %1'i yakıt indirimi olarak uygulanacak. Belirli tarihler arasında Aytemiz istasyonları üzerinden yapılacak akaryakıt alımları değerlendirilecek. Yararlanmak isteyenlerin belirli şartları karşılaması gerekiyor.

Araç sahipleri uzun bir süredir artan benzin fiyatlarından şikayet ediyordu. İş Bankası mutlu edecek yakıt kampanyası ile akaryakıt harcamalarına ek benzin ve dizel yakıt kampanyasını başlattı. Yalnızca İş Bankası üzerinden müşteri hesabı bulunanlar bu fırsattan yararlanabilir.

Kampanyaya Nasıl Başvurulur?

Maksimum kartı özel sunulan kampanya maksimum POS cihazı üzerinden yapılan işlemlerde geçerli olacak. 31 Ağustos tarihine kadar sürecek kampanyadan yararlanmak isteyenlerin maksimum mobil ödeme kanalı yolu ile harcama yapması gerekiyor. Mobil uygulama kullanılmadan Yapılan harcamalar kampanya süreci dahilinde sunulan fayda kapsamında değerlendirilmez.

Kampanyanın Son Günü Ne Zaman?

Araç Sahiplerine Müjdeli Haber İş Bankasından Geldi! Banka Müşterileri Her Akaryakıt Alımında... - Resim : 1

İş Bankası'nın başlattığı bu kampanya benzin ve dizel ürünlerinde geçerli olacak. Panya katılmak isteyenlerin 31 Ağustos tarihine kadar maksimum mobil Aytemiz mobil ödeme yöntemini kullanarak akaryakıt harcaması yapmalıdır. Kampanya kapsamında geçerli olacak kartlar İş Bankası Maximum özellikli kartlar ve bankamatik kartlar olacak. Ticari Kart üzerinden yapılacak alışverişler ya da maksi puan ile yapılacak akaryakıt alımları değerlendirilmeyecektir.

Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Maximum Kart'a özel Aytemiz istasyonlarında akaryakıt ödemelerinin yüzde biri indirimli olacak. 25 Mayıs tarihinden sonra kampanyaya katılarak harcama yapan müşteriler yakıt indiriminden yararlanacak. Kampanya katılım sağlandıktan ve harcama yapıldıktan sonra bir sonraki yakıt alımında ek litre olarak eklenebilecek. İş Bankası ve Aytemiz benzin istasyonu ile ortaklaşa gerçekleştirilen kampanya süreci devam ediyor. Kampanya kapsamında ortaya konan şartlar üzerinde değişiklik yapma ya da iptal etme hakkını firmalar kendinde saklı tutar.