Araç Sahipleri Harcadıkça Parası Değerleniyor! 200 TL ve Üzeri Akaryakıt/Otogaz Alımında 50 TL!

Akbank Axess kart sahipleri akaryakıt alımlarında 50 TL chip para kazanıyor. Tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri akaryakıt harcaması araç sahiplerine ücretsiz yakıt kazanma fırsatı sunacak. Detaylar haberimizde…

Araç Sahipleri Harcadıkça Parası Değerleniyor! 200 TL ve Üzeri Akaryakıt/Otogaz Alımında 50 TL!

Akbank BP istasyonları ile yaptığı ortaklaşa kampanya ile ücretsiz akaryakıt alım fırsatı sunuyor. 50 TL değerinde chip para kazanabilmek için uygulama üzerinden katılım sağlanması gerekiyor. Akbank Axess kartla yapılacak 200 TL ve üzeri 4.akaryakıt ya da Otogaz harcaması 50 TL değerinde chip para kazandırıyor. Kampanyaya sms ile katılım sağlanabilir.

Kampanyaya Nasıl Başvurulur?

Akbank'ın sunduğu Axess ile “bpde 50 TL chip-para kazan” kampanyası tüm araç sahiplerine duyuruldu. Katılım süreci uygulama üzerinden ya da sms ile sağlanabiliyor. Banka müşterileri Juzdan uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlayarak 50 TL değerinde chip para kazanabiliyor. Talep edildiğinde sms ile katılım sağlanabilir. Bu da 40 TL değerinde chip para kazandırır. Sms ile kampanyaya katılabilmek için cep telefonunun mesaj kısmında BP yazıp 4566'ya kısa mesaj olarak gönderilmelidir.

Kampanyaya Son Katılım Tarihi Ne Zaman?

Araç Sahipleri Harcadıkça Parası Değerleniyor! 200 TL ve Üzeri Akaryakıt/Otogaz Alımında 50 TL! - Resim : 1

Akbank'ın sunduğu akaryakıt kampanyasından yararlanabilmek için 200 TL ve üzeri 4. akaryakıt alımı değerlendirmeye alınır. Otogaz alım harcamaları da buna dahildir. Kampanya 1 Temmuz tarihinde başlatılmış olup 15 Ağustos tarihinde son bulacaktır. Axess üyesi BP istasyonları üzerinden kampanyaya katılım sağlanması gerekecektir. Farklı günlerde tek seferde yapılacak alışverişler değerlendirmeye alınacaktır.

Kampanya Detayları Belli Oldu!

50 TL değerinde chip para kazan kampanyası detayları netleşti. Uygulama üzerinden katılım sağlandığında ya da sms ile başvurulduğunda farklı tutarlarda chip para kazanma fırsatı sağlıyor. Akaryakıt ya da Otogaz alımları yalnızca dikkate alınır. Akbank mobil ya da Juzdan uygulaması üzerinden yapılacak başvurularla kampanyaya katılım sağlanabilir. Kampanyanın aktif olarak kullanılabildiği istasyonlar bp.com sitesi üzerinden sunulan “Axess kartla 50 TL chip para kazan” kampanyası sayfası üzerinden incelenebilir.