Araç alacaksanız, yeni yıl zamlarından etkilenmeyin! TEB’ten kredi çekin, hemen yeni aracınıza kavuşun! Üstelik faizler yüzde 2,7’ye kadar düştü

Yeni yıl zamlarından etkilenmeden otomobil almak isteyenlere seslenen TEB, yeni yıl öncesinde taşıt kredisi kampanyasını başlattı. Taşıt kredilerinde uzun vadeler sunan TEB, faiz oranlarını da düşürdü.

Araç alacaksanız, yeni yıl zamlarından etkilenmeyin! TEB’ten kredi çekin, hemen yeni aracınıza kavuşun! Üstelik faizler yüzde 2,7’ye kadar düştü

Bir süredir tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de fiyatları günden güne artmaya başlamış olan otomobil ve diğer tüm araçların vatandaşlar cephesinde alım gücünü zorlaştırdığı aşikar hale geldi. Bu nedenle sık sık banka kredilerinden yararlanan vatandaşlar, taşıt kredisi kampanyalarını yakından takip etmeye başladı. Yeni yıldan önce bir kampanya düzenlemiş olan Türk Ekonomi Bankası ya da kısa adıyla TEB, kampanyasının şartlarını açıkladı.

Taşıtlarda yapılan Özel Tüketim Vergisi ya da kısa adıyla ÖTV matrahı düzenlemesinin ardından piyasa biraz daha hareketlense de taşıtlara yeni yılda gelecek olan zam kaçınılmaz. Bu nedenle yeni yıl öncesinde harekete geçen TEB, taşıt kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü belirtirken, aynı zamanda taşıt kredisi çekecek olan vatandaşların teslim etmesi gerektiği evrakları da yayınladığı kampanya duyurusu ile tek tek sıraladı.

TEB’TE TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI

Araç alacaksanız, yeni yıl zamlarından etkilenmeyin! TEB’ten kredi çekin, hemen yeni aracınıza kavuşun! Üstelik faizler yüzde 2,7’ye kadar düştü - Resim : 1

Hem sıfır hem de 5 yaşı aşmamak kaydıyla ikinci el araç finansmanı sağlayan TEB, sağladığı kredi desteği bağlamında aracın değerine göre değişmekle birlikte araç bedelinin yüzde 70’ine kadar finanse edeceğini bildirdi. Başvuru halinde esnek geri ödemeler ortaya çıkarabilen TEB, taşıt kredisinin yeni faiz oranını ve vade süresini de duyurdu.

Kasım ayı itibariyle taşıt kredisi faiz oranlarında indirime gitmiş olan TEB, dileyen müşterilerinin yüzde 2,7 faizle taşıt kredisi kullanabileceğini belirtti. Bu kapsamda vade süresini de oldukça uzun tutan TEB, aracın bedeline göre değişmekle birlikte 48 aya kadar vadelendirme yapılabildiğini ifade etti.

TEB, TAŞIT KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELERİ AÇIKLADI

Hem bireysel hem de ticari taşıt kredisi sağlayan TEB, her iki kredi için de gerekli olan belgeleri açıkladı. Buna göre TEB’in bireysel taşıt kredisi başvurularında; nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi, gelir belgesi ya da maaş bordrosu, serbest meslek sahipleri ve işletme sahipleri için son 3 yıllık bilanço, vergi levhası ve Ticaret Sicil Gazetesi, sıfır araçlar için proforma faturası, 2. el araçlarda alınacak aracın ruhsat fotokopisi isteyeceğini bildirdi.

Ticari taşıt kredisi başvurularında da birtakım evraklar isteyen TEB, bireysel ihtiyaç kredisinde yer alan evrakların yanı sıra; firma ortaklarının ve varsa kefillerin nüfus cüzdanı fotokopisi, son 3 yıla ait bilanço ve gelir tablosu, güncel vergi levhası, Ticaret Sicil Gazetesi ile imza sirküleri tesliminin şart olduğunu belirtti.

Etiketler: teb, taşıt kredisi