Arabasına Akaryakıt Alacak Kişilere Müjde! 400 TL İadenizi Alın!

Akaryakıt alımında tasarruf etmek isteyenler için bankaların sunduğu kampanyalar Ağustos ayında da devam ediyor. Peki, hangi bankalar akaryakıt alımında indirim imkanı sunuyor? Bu soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz.

Arabasına Akaryakıt Alacak Kişilere Müjde! 400 TL İadenizi Alın!

Akaryakıt fiyatlarının döviz kuruna ve brent petrole bağlı olarak geçtiğimiz süreçte artış göstermesi, KDV ve ÖTV düzenlemesi sonrası benzin, motorin ve LPG fiyatlarının artması ile birlikte, araç sahipleri de bankaların güncel akaryakıt kampanyalarına dair araştırmalar yapıyorlar. Bu çerçevede, bankalar da ağustos ayında güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar. 1 Ağustos tarihinde başlayan ve 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 400 TL’ye kadar iade sağlanırken, Garanti BBVA da resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı.


Ağustos 2023 Akaryakıt Alımı Kampanyası


Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre, Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek 1 Ağustos – 31 Ağustos tarihleri arasında ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve YAKIT400 promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel müşteriler, 10 Eylül 2023 tarihine kadar Paracard veya kredi kartlarından biriyle akaryakıt harcaması yaparak yararlanabilecekler. YAKIT400 promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımında yer alan Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanından ilgili kampanya seçilerek girilmesi gerekirken, 10 Eylül 2023 23:59’a kadar ilk kez ve tek seferde akaryakıt harcaması yaparak kampanyaya dahil olunabilecek.

Arabasına Akaryakıt Alacak Kişilere Müjde! 400 TL İadenizi Alın! - Resim : 1

Garanti Bankası Kampanyası Ağustos 2023


400 TL’ye varan iade kampanyasına dair Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre, kampanya koşullarını sağlayan kişiler, Paracard veya kredi kartları ile yapacakları ilk kez ve tek seferde yapacakları akaryakıt harcamalarının yarısı kadar, en fazla 400 TL olacak şekilde Paracard’larının bağlı bulunduğu Vadesiz TL mevduat hesaplarına veya Garanti BBVA kredi kartlarına ödül olarak iade alacaklar. Söz konusu kampanyaya dair yayınlanan bilgilendirme metninde ‘’YAKIT400 kodu ile Garanti BBVA Mobil’den müşterimiz olanlara, akaryakıt harcamasında 400 TL’ye varan iade! Siz de Mobil’den müşterimiz olun, fırsatı kaçırmayın’’ ifadelerine yer verilirken, Garanti BBVA’nın güncel kampanyalarına ve ağustos ayında geçerli olan fırsatlara erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirler.

 

Etiketler: akaryakıt, motorin, zam