Apple’ın USB-c’ye geçişi Google’ın hedefinde! Pixel reklamında iphone’a gönderme

Google, Apple’ın yakında tanıtacağı iPhone 15 modellerine göndermede bulunduğu yeni bir reklam videosu yayınladı. “Spa Day” adlı videoda iPhone ile Pixel telefon arasında geçen diyalogda, Apple’ın USB-C şarj girişine geçiş yapacak olması dalga konusu ediliyor. İşte detaylar..

Apple’ın USB-c’ye geçişi Google’ın hedefinde! Pixel reklamında iphone’a gönderme

Google, Apple ile rekabetini sürdürüyor. #BestPhonesForever adlı reklam serisinin son videosunda iPhone ile Pixel telefon, bir spada rahatlarken sohbet ediyorlar. iPhone, Android telefonların sahip olduğu özelliklere imrenerek bahsediyor.

Eski fotoğrafları yenilemek, istenmeyen aramaları engellemek, mesajları anında çevirmek gibi özellikleri sayan iPhone, Apple’ın da kendisine bir sürpriz hazırladığını söylüyor. Pixel’in merakla sorusuna ise iPhone’un cevabı USB-C şarj oluyor.

4 Ekim Pixel Etkinliği Vurgusu

Reklamın sonunda Google, Pixel 8, Pixel Watch ve daha fazlasını tanıtacağı 4 Ekim tarihindeki Pixel etkinliğine dikkat çekiyor. “4 Ekim’e kadar keyfinize bakın” sloganıyla biten videoda, Apple’ın Wonderlust adını verdiği etkinliğinin önemsiz olduğu ima ediliyor.

Etiketler: iPhone 15, google