Alternatif Bank’tan görülmedik hareket geldi! Kampanyalar dönemi resmen bugün başladı! Market alışverişlerinin 125 TL’si bedavaya gelecek

Vatandaşların daha avantajlı alışveriş yapabilmesini sağlayan kampanyalar arasına bir yenisi de Alternatif Bank’tan eklendi. Alternatif Bank, market alışverişlerine hediye TL değerinde Bonus vereceğini duyurdu.

Alternatif Bank’tan görülmedik hareket geldi! Kampanyalar dönemi resmen bugün başladı! Market alışverişlerinin 125 TL’si bedavaya gelecek

Bankaların sık sık müşteri kazanmak ve var olan müşterilerine hizmet sağlamaya devam edebilmek adına düzenlediği alışveriş kampanyaları, son dönemlerin en popüler bankacılık hizmetleri arasında yer almaya başladı. Artan hayat pahalılığına karşın müşterilerini maddi olarak bu kampanyalar ile korumayı amaçlayan bankalardan biri olan Alternatif Bank, bu ay bir yeni kampanyayı daha devreye soktu.

Akaryakıt alışverişlerinden giyim alışverişlerine kadar pek çok sektör ile iş birliği gerçekleştiren bankalardan biri olan Alternatif Bank, şimdilerde yeni bir kampanya ile daha müşterilerine kazandırmaya başladı. Bu kez kampanya kapsamına market alışverişlerini dahil eden Alternatif Bank, market alışverişi gerçekleştiren banka müşterilerinin şartları sağlaması halinde 125 TL değerinde Bonus kazanabileceğini belirtti.

ALTERNATİF BANK’TA KAMPANYALAR DÖNEMİ BAŞLADI

Alternatif Bank’tan görülmedik hareket geldi! Kampanyalar dönemi resmen bugün başladı! Market alışverişlerinin 125 TL’si bedavaya gelecek - Resim : 1

Şimdilerde çok sık kampanya gerçekleştirmeye başlamış olan Alternatif Bank, bir kampanyasını da market sektörü için gerçekleştirdi. Markette Bonus üye işyerlerinden yapılacak olan her ikinci 250 TL ve üzeri harcamaya 25 TL Bonus hediye edecek olan Alternatif Bank, toplam 125 TL Bonus kazanma şansını müşterilerine sundu. Kampanyanın 1 Kasım 2022 tarihinde başladığını belirten Alternatif Bank, kampanyanın son gününü ise 30 Kasım 2022 tarihi olarak açıkladı.

Fiziki ve Sanal POS’tan yapılan harcamaların kampanyaya dahil olduğu bildiren Alternatif Bank, kampanyaya Alternatif Bank Bonus asıl ve ek, bireysel ve ticari kredi kartlarına sahip olan tüm banka müşterilerinin yararlanabileceğini ifade etti. Kampanyaya aynı zamanda Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, Mail order, Telephone order, temassız işlemlerin de kampanya kapsamında Bonus kazanabileceğini bildiren Alternatif Bank; “Uygun Kartlar, Diners Club kartlar ve VOV banka kartları” sahiplerinin kampanyadan yararlanamayacağını açıkladı. Öte yandan Alternatif Bank, kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce “GIDA” yazıp 4055’e SMS göndermenin yeterli olduğunu duyurdu.

ALTERNATİF BANK, KAMPANYA ŞARTLARINI BİLDİRDİ

Kampanyasına ilişkin detaylı bir yazılı duyuru gerçekleştirmiş olan Alternatif Bank, kampanyası kapsamında belirlediği şartları kamuoyu ile paylaştı. Bu kapsamda aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilkini kampanyaya dahil edeceğini bildiren Alternatif Bank, kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, Bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemelerinin dahil olamayacağının altını çizdi. Kampanyasının müşteri bazlı olduğunu ve bir müşterisinin bu kampanyadan en fazla 125 TL Bonus kazanımı sağlayabileceğini belirten Alternatif Bank, kazanılan Bonuslara ilişkin de bir açıklama gerçekleştirdi.

Kampanya kapsamında kazanılacak olan Bonusların müşterilerinin hesabına 5 Aralık 2022 tarihinde geçeceğini belirten Alternatif Bank, bu Bonusların 5 Ocak 2023 tarihine kadar harcanabileceğini belirtti. Kampanyaya sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahil eden Alternatif Bank, farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler ile market sektöründe gıda dışı yapılacak olan harcamaların kampanyadan yararlanamayacağının altını çizdi.