Alparslan Büyük Selçuklu'nun 60.bölümün yayın tarihi ve akıbeti belli oldu Yeni dizi geliyor TRT açıklaması

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve sezon finali yapmadan yayından kaldırılan Alparslan Büyük Selçuklu'nun 60.bölümün yayın tarihi ve akıbeti belli oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun 60.bölümün yayın tarihi ve akıbeti belli oldu Yeni dizi geliyor TRT açıklaması

TRT'nin en çok izlenen dizisi 59.bölümüyle apar topar yayın akışından çıkarılan Alparslan Büyük Selçuklu'nun 60.bölümün yayın tarihi ve akıbeti belli oldu 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisi 2 sezon boyunca pazartesi akşamları seyirciyi ekran başına toplamıştı. Akli Film imzalı dizinin ekibine önce 60. bölümde final yapacağı duyurulmuş, bu nedenle de bazı oyuncularla yollar ayrılmıştı. Daha sonra ise 3. sezonun çekilmesi gündeme gelmiş ve Romen Diyojen rolüne hayat veren Sarp Levendoğlu ekibe yeniden dönmüştü. Ancak Alparslan’a hayat veren Barış Arduç’la yapılan son toplantıların ardından reyting rekortmeni dizinin 61. bölümde bitmesine karar verildi. 

Alparslan Büyük Selçuklu'nun 60.bölümün yayın tarihi ve akıbeti belli oldu Yeni dizi geliyor TRT açıklaması - Resim : 2

Dizinin son olarak 59. bölümü yayınlandı, kalan 2 bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu 60.yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kulislerde konuşulan bilgiye göre dizinin kalan 60. ve 61. bölümleri Eylül'de TRT'de. 

Alparslan Büyük Selçuklu'nun devam edecek mi, yerine hangi dizi gelecek?

Sevilen dönem dizisinin 61. bölümde Akli Film‘in yeni dizisi Selahaddin Eyyubi‘ye atıfta bulunuldu. Böylece yeni dizi her şey planlandığı gibi giderse “Alparslan Büyük Selçuklu”nun kalan 2 bölümünün peşinden yayınlanacak. Selahaddin Eyyubi rolü için İbrahim Çelikkol’la görüşülüyor.