Aldatmak dizisi Oylum'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Aldatmak Oylum kimdir, nereli kaç yaşında?

atv'nin sevilen dizisi Aldatmak yeni sezona bomba transferlerle damgasını vurdu. Aldatmak dizisinde Oylum karakterini Feyza Sevil Güngör canlandırmaktadır. Peki Aldatmak dizisi Oylum kim? Aldatmak Oylum nereli? Aldatmak Oylum kaç yaşında? Oylum hangi dizilerde oynadı? sorularının cevabı haberimizde.

Aldatmak dizisi Oylum'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Aldatmak Oylum kimdir, nereli kaç yaşında?

atv'nin fenomen dizisi Aldatmak oyuncuları merak ediliyor. Aldatmak 'da yeni sezonda Oylum karakteri araştırılıyor. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Keşal ve Mustafa Uğurlu gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Peki Aldatmak dizisi Oylum kim? Aldatmak Oylum nereli? Aldatmak Oylum kaç yaşında? Aldatmak Oylum hangi dizilerde oynadı? sorularının cevabı haberimizde

Aldatmak dizisi Oylum'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Aldatmak Oylum kimdir, nereli kaç yaşında? - Resim : 1

 Aldatmak Oylum imdir? Aldatmak dizisi Oylum 'u kim oynuyor?

Aldatmak dizisinde Oylum karakterini Feyza Sevil Güngör canlandırmaktadır.

Feyza Sevil Güngör kimdir? Kaç yaşında

30 Mayıs 1997 Ankara doğumlu Feyza Sevil Güngör 25 yaşındadır. İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümünde eğitim aldı. Bununla birlikte, oyunculuk eğitimi de bulunuyor.

İlk olarak Savaşçı dizisinde rol aldı. Şimdi Aldatmak dizisinde Oylum rolüne hayat veriyor.

 

Feyza Sevil Güngör hangi dizilerde rol aldı?

Feyza Sevil Güngör, ilk olarak Savaşçı dizisinde rol almış. Ayrıca reyting rekorları kıran dizi Kuruluş Osman'da da Prenses Hera karakterine hayat vermiş.

Aldatmak dizisi Oylum'u kim oynuyor, gerçek adı ne? Aldatmak Oylum kimdir, nereli kaç yaşında? - Resim : 2

Aldatmak Oylum kimdir?

Güzide ve Tarık'ın güzel ve zeki kızları Oylum, annesinin ısrarları sonucu tıp fakültesine yazılmıştır ancak en büyük hayali dünyaca ünlü bir dansçı olmaktır. Oylum, ailesinden birçok şeyi saklamak pahasına dahi hayallerinin peşinden koşabilecek cesarete sahiptir ancak işler hiç de planladığı gibi gitmeyecektir.