Aldatmak dizisi Elmas'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Aldatmak Elmas kimdir, nereli kaç yaşında?

atv'nin sevilen dizisi Aldatmak yeni sezona bomba transferlerle damgasını vurdu. Aldatmak dizisinde Elmas karakterini Defne Samyeli canlandırmaktadır. Peki Aldatmak dizisi Elmas kim? Aldatmak Elmas nereli? Aldatmak Elmas kaç yaşında? Elmas hangi dizilerde oynadı? sorularının cevabı haberimizde.

Aldatmak dizisi Elmas'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Aldatmak Elmas kimdir, nereli kaç yaşında?

atv'nin fenomen dizisi Aldatmak oyuncuları merak ediliyor. Aldatmak 'da yeni sezonda Elmas karakteri araştırılıyor. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Keşal ve Mustafa Uğurlu gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Peki Aldatmak dizisi Elmas  kim? Aldatmak Elmas  nereli? Aldatmak Elmas kaç yaşında? Aldatmak Elmas  hangi dizilerde oynadı? sorularının cevabı haberimizde..

Aldatmak dizisi Elmas'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Aldatmak Elmas kimdir, nereli kaç yaşında? - Resim : 1

Aldatmak Elmas kimdir? Aldatmak dizisi Elmas kim oynuyor?

Aldatmak dizisinde Elmas karakterini Defne Samyeli canlandırmaktadır.

Defne Samyeli Kimdir

Defne Samyeli, 17 Mart 1972 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Doğum yeri Kasımpaşa Deniz Hastanesidir. Babası Amiral Haluk Samyeli, Defne Samyeli henüz 13 yaşındayken vefat etmiştir. Annesi Sendegül Samyeli, otelcilik eğitimi almıştır.

Aldatmak dizisi Elmas'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Aldatmak Elmas kimdir, nereli kaç yaşında? - Resim : 2

 Defne Samyeli çocukluğunda TRT İstanbul Radyosu'na girmiş bulunmaktadır. Lise eğitimini Nişantaşı Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Akabinde Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü'nde lisans eğitimine başlayan Samyeli, bölümden mezun olmadan önce okulundan ayrılmıştır. Daha sonra İş İdaresi Bölümü'nden mezun olmuştur.

Defne Samyeli 24 Nisan 1991 tarihinde katıldığı güzellik yarışmasında üçüncülük elde ederek dikkatleri üzerine çekmiştir. Bu başarısının ardından Avrupa Güzellik Yarışması'nda da üçüncülük derecesini elde ederek, modellik kariyerini bir adım öteye taşımıştır.

 

Samyeli, sunuculuk kariyerine ''Youngstar Galaxy'' isimli program ile başlamıştır. Zaman içerisinde çeşitli farklı programların sunuculuğunu üstlenerek, sunuculuk kariyerine adım adım başarıya ilerlemiştir. Samyeli’nin tüm Türkiye’nin tanıdığı sevilen bir haber sunucu olması ise Kanal D ve Show TV ana haber kuşağının sunuculuğu ve editörlüğünü üstlenmesi ile olmuştur. Başarılı habercilik kariyerinin yanı sıra Samyeli, Milliyet Gazetesi ve Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır.

 

Samyeli'nin sunuculuk kariyerinin yanında, 4 Temmuz 1994 tarihinde yayınlanmış bir albümü ve 2 adet single olarak yayınlanmış şarkısı bulunmaktadır. Müzik ve tiyatro alanına büyük ilgi gösteren Defne Samyeli uzun yıllar bu yönde özel eğitimler almıştır. Son yıllarda pek çok sevilen dizide de boy gösteren Samyeli, özellikle İstanbullu Gelin ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde hayat verdiği karakterler ile sevenlerini ekran başına toplamıştır.

 

Samyeli, 29 Haziran 1995 yılında mimar Eren Talu ile evlenmiştir. 16 yıl süren evlilikten Derin ve Deren isminde iki kız çocuğu sahibi olan çift, 2011 yılında olaylı bir dava sürecinin ardından boşandı. Son yıllarda kariyerinde daha sakin adımlar atmayı tercih eden Defne Samyeli, çeşitli dizilerde aldığı roller ve konuk olarak katıldığı programlar ile adından söz ettirmeye devam etmektedir.