Aldatmak 37.bölüm fragmanı

atv'nin sevilen dizisi Aldatmak 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aldatmak'ın 37.yeni bölümünde neler yaşanacak? Aldatmak yeni bölüm ne zaman?

Aldatmak 37.bölüm fragmanı

Aldatmak dizisinin 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırılıyor. Aldatmak'ın 36.son bölümünde Güzide’nin kızı Zeynep ve torunu Efe’nin hayatları tehlikeye giriyor. Zeynep, hamileliği sırasında yaşadığı sorunlar nedeniyle hastaneye kaldırılır. Efe ise, babası Murat’ın eski sevgilisi Seda’nın eline düşer. Seda, Murat’ı terk etmesine intikam almak için Efe’yi kaçırır ve onu bir depoya kilitler.

Güzide, hem kızını hem de torununu kurtarmak için çaresizce uğraşırken, Murat da Seda’nın peşine düşer. Ancak Seda, Murat’ı da tuzağa düşürür ve onu silahla vurur. Murat, ağır yaralı olarak hastaneye götürülür.

Güzide, sonunda Seda’nın saklandığı yeri bulur ve Efe’yi kurtarır. Ancak Zeynep’in durumu kötüleşir ve doktorlar onu ameliyata alır. Güzide, hem kızının hem de bebeğinin hayatını kurtarmak için bir seçim yapmak zorunda kalır.

ALDATMAK 37.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

atv'nin sevilen dizisi Aldatmak'ın 37.yeni bölüm fragmanı izlemek için BURAYA tıklayın.

ALDATMAK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

 Aldatmat yeni bölümüyle 14 Eylül Perşembe 20:00'da atv'de.

ALDATMAK 36. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN

Aldatmak dizisinin 36. bölümünü full izlemek isteyenler, atv’nin resmi web sitesinden veya YouTube kanalından bölümü izleyebilirler. Ayrıca dizinin ön izlemesi ve fragmanları da yine atv’nin web sitesinde ve YouTube kanalında yer alıyor.

Aldatmak dizisinin 36. bölümünü full izlemek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz: