Akaryakıtta indirim üstüne indirim: 50 TL'lik akaryakıt iadesi hesaplara geçmeye başladı!

Geçtiğimiz günlerde arka arkaya indirim müjdeleri verilen akaryakıt fiyatlarına, bir dokunuş da Türkiye İş Bankası’ndan geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan müşterilerine akaryakıt harcamaları karşılığında 50 TL’lik indirim fırsatı sunulacağını duyurdu. İşte bankanın yeni akaryakıt kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Akaryakıtta indirim üstüne indirim: 50 TL'lik akaryakıt iadesi hesaplara geçmeye başladı!

Aralık ayında dolar kurunun ve altın fiyatlarının üst seviyelere kadar tırmanmış olması, pek çok sektörde olduğu gibi akaryakıt sektöründe de zamların ortaya çıkmasına sebep oldu. Araç sahiplerine aralık sonunda duyurulan ve ocak ayına girildiği gibi pompaya yansıtılan akaryakıt zamları, gündelik hayata yansıtılan diğer zamların yanına eklenerek vatandaşların bütçelerinin zorlanmasına sebep oldu.

Ocak ayında duyurulmuş olan akaryakıt zammı, şubat ayına kadar sabit bir şekilde uygulanmaya devam etti. Ancak Rusya’nın bir süredir gergin ilişkilere sahip olduğu Ukrayna’ya yönelik saldırı düzenlemesi ve iki ülke arasında 24 Şubat tarihinde resmen bir savaşın başlamış olması brent petrolün varil fiyatına değer kazandırdı. Bu kapsamda yılların rekorunu kırarak 130 dolar seviyesine kadar yükselen brent petrol, ülke sınırlarımızda satışa sunulan benzin ve motorinin de yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu.

Son haftalarda arka arkaya zamlar olan akaryakıt fiyatları, 30 TL seviyesine kadar dayanmıştı. Ancak geçtiğimiz hafta arka arkaya duyurulan indirim haberleri benzinin litresinin 25 TL, motorinin litresinin ise 26 TL’ye düşmesini sağladı. Bu indirim haberlerinin yanında vatandaşa ek bir fayda daha sağlamak isteyen Türkiye İş Bankası, yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini müjdeledi.

Türkiye İş Bankası’ndan Akaryakıt Kampanyası!

Türkiye İş Bankası, 15 Ağustos tarihine kadar 4 farklı günde 250 TL ve üzeri tutarlarda yapılacak olan Petrol Ofisi akaryakıt harcamalarına 40 TL, ödemelerden en az birinin Pazarama ile temassız yapılması durumunda ise artı 10 TL tutarında chip para hediye edeceğini açıkladı.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyasının Detayları

Akaryakıtta indirim üstüne indirim: 50 TL'lik akaryakıt iadesi hesaplara geçmeye başladı! - Resim : 1

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan toplamda 50 TL chip para kazanımlı akaryakıt kampanyası yalnızca Maximum kart kullanıcıları için geçerlidir. Söz konusu kampanya dahilinde araç plakasının Pazarama Öde- Geç ekranına kayıt ettirilmesi gerekmektedir.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Bankası’nın akaryakıt kampanyasına mobil uygulamada yer alan “kampanyalar” kategorisinden başvuru yapılabilmektedir.