Akaryakıt sektörü bu kampanya ile çalkalanıyor! Opet, akaryakıttan sonra alışverişe de el attı!

Akaryakıt sektörünün tanınan işletmelerinden biri olan Opet, gerçekleştirdiği akaryakıt kampanyalarının ardından şimdi de market reyonları için bir indirim başlattığını ilan etti.

Akaryakıt sektörü bu kampanya ile çalkalanıyor! Opet, akaryakıttan sonra alışverişe de el attı!

Kampanyaların hızla yayılmaya başladığı akaryakıt sektöründe genelde alışılagelmiş olan kampanyalar, akaryakıt istasyonlarının kendi üyelikleri dahilinde yapılan akaryakıt alışverişlerinin karşılığında verdiği hediye akaryakıt puanlarıydı. Ancak, Opet, sektörünün ezber bozanı oldu. Bu kez bambaşka bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Opet, kasım ayına özel olarak çok avantajlı alışverişin startını geçtiğimiz günlerde verdi.

Akaryakıt sektöründe çığır açacak bir kampanya düzenlemiş olan Opet, tüm dünyada devam eden ‘Black Friday’ indirim çılgınlığına dahil oldu. Bu kez indirimi pompada değil; raflarında gerçekleştiren Opet, indirimlerine ilişkin yazılı bir metin ile kamuoyunu bilgilendirdi. Pek çok üründe indirime gittiğini duyuran Opet, raflarındaki en indirimli ürünleri de kampanyasının duyurusuna iliştirdi.

OPET MARKET RAFLARINDA İNDİRİM BAŞLADI

Akaryakıt sektörü bu kampanya ile çalkalanıyor! Opet, akaryakıttan sonra alışverişe de el attı! - Resim : 1

Yeni kampanyasına ilişkin müşterilerini bilgilendiren Opet, 1 Kasım 2022 tarihi ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Ultramarket konseptli ve kampanyaya katılan Opet akaryakıt istasyonlarında geçerli bir market indirimi başlattığını duyurdu. İstasyonların marketleri içerisinde satılan ürünlerde indirime giden Opet, tek seferde toplam Katma Değer Vergisi (KDV) de dahil olmak üzere 50 TL tutarında veya üzerinde alışveriş yapan herkesin kasım ayı için seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimlerden yararlanabileceğini bildirdi.

Seçili ürünlerini de tek tek açıklayan Opet; Miniso'dan sıcak su torbası, Rossmann'dan vitamin çeşitleri, Eti'den sütlü çikolata, Automix'den evcil hayvan örtüsü ve 2'li güderi bez, Toyzz Shop'tan Belissa bebek ve Mini Monster’dan Pick up ürünlerini indirime soktuğunu ilan etti.

OPET’TE İNDİRİM ORANLARI YÜZDE 50’Yİ BULDU

İndirimli ürünleri gibi indirim oranına ilişkin de bilgi veren Opet, ürüne göre değişmekle birlikte indirimlerin yüzde 50’yi bulacağını açıkladı. Kampanya kapsamında müşterilerin Opet Kart’ını veya Paro özellikli kartını market alışverişinde kullanmasını şart koşan Opet, aynı şekilde bu kartlara ait olan cep telefonu numarası ile yapılacak olan alışverişlerde de indirimlerin uygulanacağını belirtti.

Kampanya kapsamındaki harcamalara dahil olmayan ürünleri de kamuoyu ile paylaşan Opet; tütün ürün grubu ile çekirdek kahve için yapılan harcamaların kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceğinin altını çizdi. Öte yandan Opet Kart sahibi müşterilerin kampanya kapsamında her üründen en fazla 5 kere alım yapabileceği öğrenildi.