Akaryakıt Alışverişi Yapacak Olan Tüketiciler Dikkat! Petrol Ofisi 70 TL Tutarında İndirim Veriyor!

Kendi müşterileri için özel bir akaryakıt ve otogaz kampanyası geliştirdiğini duyuran Petrol Ofisi, 17 Temmuz tarihine kadar geçerliliği bulunan yeni kampanyasının TL kazandırdığını belirtti. İşte Petrol Ofisinin ay ortasına kadar geçerliliği olan yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Akaryakıt Alışverişi Yapacak Olan Tüketiciler Dikkat! Petrol Ofisi 70 TL Tutarında İndirim Veriyor!

2021 yılının sonlarından bu yana devam eden olumsuz ekonomik gelişmeler, gıdadan otomotive, emlaktan tekstile pek çok sektörde fahiş fiyatlandırma politikalarının uygulanmasına sebep oldu. Gündelik hayatını idame ettirebilmek adına temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak noktaya gelen vatandaşlar, bütçelerine destek olabilecek her kampanya duyurusunu yakın takip altına aldı.

Ekonomi piyasalarında gözlenen yukarı yönlü hareketlerin her sektörü direkt olarak etkilemesi, vatandaşların dar boğaza düşmelerine sebep oldu. Özellikle 24 Şubat tarihinde resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşının başta akaryakıt sektörü olmak üzere diğer sektörleri de etki altına alması, vatandaşların indirim haberlerine hasret kalmasına yol açtı.

Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ile birlikte öne çıkan zam haberlerinin çoğu, akaryakıt sektöründen geldi. Hali hazırda geçim derdi içerisinde olan ve gündelik hayat akışı içerisinde mecburen araç kullanmak durumunda kalan araç sahipleri, artan akaryakıt fiyatları karşısında şaştı kaldı. Bu duruma daha fazla sessiz kalmak istemeyen Petrol Ofisi, temmuz ayının ortasına kadar geçerliliği bulunan yeni akaryakıt ve otogaz kampanyasını duyurdu.

Petrol Ofisi’nden Kendin Seç Kampanyası!

Araç sürücüleri tarafından sıklık ile ziyaret edilen firmalardan birisi olarak karşımıza çıkan Petrol Ofisi, 17 Temmuz tarihine kadar geçerli olan yeni kampanyası kapsamında kazanılabilecek olan hediye TL miktarlarını şu şekilde açıkladı:

  •         350 TL ve üzeri tutarlı ikinci akaryakıt harcamasına: 20 TL
  •         500 TL ve üzeri tutarlı ikinci akaryakıt harcamasına: 30 TL
  •         750 TL ve üzeri tutarlı ikinci akaryakıt harcamasına: 50 TL
  •         1.000 TL ve üzeri tutarlı ikinci akaryakıt harcamasına: 70 TL

Petrol Ofisi Kendin Seç Kampanyasına Kimler Katılabilir?

Akaryakıt Alışverişi Yapacak Olan Tüketiciler Dikkat! Petrol Ofisi 70 TL Tutarında İndirim Veriyor! - Resim : 1

Petrol Ofisi’nin yeni kampanyasına yalnızca bireysel PO müşterileri katılabilmektedir. PO’nun diğer kampanyalarından yararlanan müşterilerin, yeni kampanya ile eski kampanyaları birleştirmeleri mümkün değildir.

Petrol Ofisi Kendin Seç Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Petrol Ofisi’nin yeni kampanyasına PO Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanması mümkündür.