Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Özel Kredi Paketi! Banka Müşterisine Özel %0,99 Faizle 10 Bin TL!

Burgan Bank'ın bayram için başlattığı ihtiyacı özel düşük faizli kredi kampanyası başvuruları devam ediyor. Ek masraf olmadan %0.99 faiz ile 10.000 TL anında hesaba yatırılıyor. Başvuru sürecine dair detaylar haberimizde…

Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Özel Kredi Paketi! Banka Müşterisine Özel %0,99 Faizle 10 Bin TL!

Burgan Bank ON banka kartı müşterilerine özel olarak tanımladığı özel kredi 6 ay vadede ödenebilir. Kampanya kapsamında sunulan %0.99 faiz oranından görüntülü görüşme sonrasında banka müşterisi olan vatandaşlar yararlanabilecek. Bankanın kampanyaya dair detayları netleşti. İstenen şartları karşılayan kişilerin hesabına anında 10.000 TL yatırılıyor.

Kredi Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

Kampanya kapsamında sunulan kredi için dosya ya da sigorta masrafı aranmıyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin 31 Temmuz tarihine kadar banka müşterisi olması şartı aranıyor. 2 Haziran 2022 tarihinden önce Burgan Banka gelerek müşteri hesabı oluşturanlar bu kampanyadan yararlanamıyor. Mobil başvuru yolu ile kampanyaya katılım sağlanabilir.

İhtiyaç Kredisi Limiti ve Ödemeleri

Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Özel Kredi Paketi! Banka Müşterisine Özel %0,99 Faizle 10 Bin TL! - Resim : 1

Burgan Bank kredi kampanyasını 10.000 TL ile sınırlandırdı. İhtiyaca göre ON banka müşterileri 5000 TL ya da 10.000 TL değerinde krediyi 6 ay taksitle alabilecek. Üstelik aylık esnek ödeme fırsatı ile taksitli şekilde geri ödenebilecek.

5 Bin TL İhtiyaç Kredisi

  • Kredi tutarı 5000 TL
  • Kredi aylık faizi %0.99
  • Kredi vade süresi 6 ay
  • Kredi aylık taksit tutarı 869,80 TL

10 Bin TL İhtiyaç Kredisi

  • Kredi tutarı 10.000 TL
  • Kredi aylık faizi %0.99
  • Kredi vade süresi 6 ay
  • Kredi aylık taksit tutarı 1.739,59 TL

İhtiyaç Kredisi Başvuru Şartları Nelerdir?

Burgan Bank'ın ON banka müşterilerine özel olarak sunduğu kampanya devam ediyor. İhtiyaç kredisi başvurusu yalnızca ON internet şubesi ya da mobil uygulama üzerinden yapılabilir. Görüntülü görüşme sonrasında banka müşterisi olanlar bu fırsattan yararlanabilir. Kredi ödemeleri daha sonra Burgan Bank ATM'leri, Halkbank ya da TEB Bank ATM'leri üzerinden ya da online kanallar yoluyla sağlanabilir. Başvuruda bulunmak isteyenlerin 18 yaşını doldurmuş ve TC vatandaşı olması yeterlidir.