Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde verildi: Şimdi alan yıl sonunda ödemeye başlıyor

Akbank 3 ay Ertelemeli kredi kampanyasını duyurdu. Acil nakit ihtiyacı bulunanlar, toplu paraya ihtiyaç duyanlar, okulların açılması öncesinde kırtasiye masraflarını karşılamakta zorluk çekenler için büyük bir fırsat sunuluyor. İşte detaylar..

Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde verildi: Şimdi alan yıl sonunda ödemeye başlıyor

Akbank Mobil üzerinden yalnızca Akbank müşterisi olanlar dışında yapılacak kredi başvurusu da kabul ediliyor. Akbank 3 ay Ertelemeli ihtiyaç kredisi kapsamında 50.000 TL'ye kadar talep edilecek krediler 36 ay vadede ödenebiliyor.

KREDİ TUTARI VE VADE LİMİTİ

50.000 TL ve 100.000 TL arasındaki kredisi 24 ay vadede ödenebiliyor. 100.000 TL ve üzeri kredi ihtiyaç kredisi 12 ay vadede ödenebiliyor. En fazla 92 gün erteleme fırsatı sunulan ihtiyaç kredisinde 3 ay Ertelemeden kaynaklı olarak süre dolduğunda faizin tamamı kişiden tahsil edilir.

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank müşterisi olanlar bu fırsattan yararlanabiliyor. Krediyi şimdi alan 3 ay sonra ödeyebiliyor. Başvuru yapmak isteyen Akbank müşterileri Akbank Mobil uygulaması üzerinden, internet şubesi üzerinden ya da Akbank şubelerine gelerek kayıt oluşturabilir. Kredi başvuruları için herhangi bir belge ya da imzaya gerek olmadan online olarak Dijital Kredi anında onaylanıyor. Kısa mesaj yoluyla kişi bilgilendiriliyor. Banka müşterisi olmayanlar ise kredimakbankta.com internet sitesine girerek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor.

İSTENEN EK BELGELER

Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde verildi: Şimdi alan yıl sonunda ödemeye başlıyor - Resim : 1

Akbank gerekli gördüğünde şube üzerinden belge isteyebilir. Şube üzerinden kredi kullanımı sağlayacak olanlardan istenen belgeler arasında:

  • Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

  • Adres teyidi amaçlı belgeler

  • Gelir belgesi

  • Maaş bordrosu

  • Özel sektör çalışanlar için SGK hizmet döküm belgesi

KAMPANYALI İHTİYAÇ KREDİSİNİN DETAYLARI

Banka başvuruları sırasında uygun görülmeyen başvurular reddedilebilir ya da gerekli görüldüğünde ek belge istenebilir. Bu nedenle kredi kullanımı herkes için farklı olabiliyor. Akbank kredi koşullarında değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutuyor. Kredinin faiz oranı, vade süresi, müşterinin kredi notu gibi nedenlerden dolayı değişebiliyor. Sigortalı ve sigortasız kullanımdan kaynaklı olarak da kredi faiz oranı da farklılıklar görülebiliyor. Her kredi talebi eden kişiden kredi tahsis ücreti alınıyor. Bu da kredi tutarının binde beşine denk geliyor. Konu üzerine daha detaylı bilgi almak isteyenler Akbank Mobil uygulaması üzerinden destek hizmeti alabilir ya da 444 25 25 numaralı Akbank müşteri hizmetleri hattı kullanabilir.