90'lara da vuran Vj Bülent Bülent Çarıkçı son haliyle herkesi şoke etti! Annesinin ölümü sonrası...

90'lı yıllara damga vuran ve farklı yaşam atrzıyla adından söz ettiren Vj Bülent Bülent Çarıkçı son haliyle hayranlarını üzdü. Vj Bülent Edirne’ye yerleşmişti son günlerde ise merak konusu oldu. İşte Vj Bülent'in son hali.

90'lara da vuran Vj Bülent Bülent Çarıkçı son haliyle herkesi şoke etti! Annesinin ölümü sonrası...

Bir döneme damga vuran isimlerden olan Vj Bülent son haliyle merak konusu oldu. Farklı ve samimi tarzıyla hafızalara kazınan Vj Bülent gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Bir süre önce annesinin kaybıyla yıkılan Vj Bülent'in son hali dikkat çekti.

90'lara da vuran Vj Bülent Bülent Çarıkçı son haliyle herkesi şoke etti! Annesinin ölümü sonrası... - Resim : 1

 90’ların en ünlü VJ’lerinden biri olan Bülent Çarıkçı bir dönemin en çok izlenen ve öne çıkan isimlerindendi. Ekranlardan uzak olan VJ Bülent İstanbul'u terk ederek Edirne'ye yerleşmişti.

VJ Bülent olarak tanınan Bülent Çarıkçı, bir dönem Kral Tv'de sunduğu programlarla tanınmayı başarmıştı. VJ Bülent uzun zamandır magazin dünyasından ve ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor.

ANNESİNİN ÖLÜMÜ SONRASI ZOR GÜNLER GEÇİRDİ

Kendine has tarzı ve sempatik konuşmalarıyla geniş bir hayran kitlesine kavuşan VJ Bülent annesinin ölümüyle zor günler geçirmişti.

90'lara da vuran Vj Bülent Bülent Çarıkçı son haliyle herkesi şoke etti! Annesinin ölümü sonrası... - Resim : 2

"Kalp kırgınlıklarım var fazla neşeli değilim annem gittiğinden beri gözüme perde indi manasızlaştı çoğu şey" diyen efsane Vj son haliyle dikkat çekti.

51 yaşındaki Vj Bülent zaman zaman paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ünlü isim son hallerini paylaşınca hayranlarından beğeni topladı.

90'lara da vuran Vj Bülent Bülent Çarıkçı son haliyle herkesi şoke etti! Annesinin ölümü sonrası... - Resim : 3

90'lara da vuran Vj Bülent Bülent Çarıkçı son haliyle herkesi şoke etti! Annesinin ölümü sonrası... - Resim : 4