4A 4B çalışanlarına kadro mu geliyor? Çalışma bakanı açıkladı! İşte tüm merak edilenler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin kadro çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar sonucunda kadro gelecek olan pozisyonları açıkladı.

4A 4B çalışanlarına kadro mu geliyor? Çalışma bakanı açıkladı! İşte tüm merak edilenler

4A/4B çalışanlarına kadro mu geliyor? Çalışma bakanı açıkladı! İşte tüm merak edilenler: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin kadro çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar sonucunda kadro gelecek olan pozisyonları açıkladı.

4A/4B çalışanlarını ilgilendiren haber bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'den geldi. Meraklı bekleyiş sona erdi. Yapılan açıklama ve hangi çalışanlara kadro geleceği ile ilgili tüm bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.

Devlet dairelerinde çalışan sözleşmeli personelin hangilerine kadro geleceği bugün bakanlık tarafından resmen açıklandı. Son zamanlarda oldukça merak edilen konu olan kadro meselesi hakkında haber sonunda geldi. İşte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapılan sözleşmeli çalışanlara kadro hakkında yaptığı açıklamalar.

BAKAN BİLGİNDEN KADRO AÇIKLAMASI

Bakan Bilgin yapmış olduğu açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Çalışmayı biz kendi içimizde aşağı yukarı tamamladık. Bu hafta kendi aramızda özel bir toplantı yapacağız. Çalışmaya bu hafta son şeklini vereceğiz. Çalışmam tamamlandıktan sonra Başkan Erdoğan’a sunum yapacağız. Şu anda önceliğimiz sözleşmeli personel. Önümüzde dosyalar var ve bunları dosya dosya olarak çözüyoruz. Diğer düzenlemelerde peyderpey gündeme gelecek. Bu kapsamda sadece kamuda çalışan 4B’liler olacak.” şeklinde ifadeler kullanarak kadro çalışmaları ile ilgili gelmiş oldukları noktaları açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in yapmış olduğu açıklamalardan anlaşılmaktadır ki kadro çalışmalarına son şekil verilmiş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılacak sunum sonrasında ise kesin olarak kararlaştırılıp kamuoyuna açıklanacak. Bakan Vedat Bilgin önceliğin ise sözleşmeli personelde olduğunu açıkladı. Son gelişmelerden haberdar olmak için Medya Haber sitemizi takipte kalın.

Etiketler: kadro