30 Haziran'da Sona Erecek! Kamu Bankası İlk 10 Alışverişten Birini Bedavaya Getirecek!

Alışverişlerini daha kârlı hale getirmek isteyenlere Vakıfbank’tan cazip teklifler sunulmaya devam ediyor! İlk 10 alışverişten biri bedavaya gelecek! İşte detaylar…

30 Haziran'da Sona Erecek! Kamu Bankası İlk 10 Alışverişten Birini Bedavaya Getirecek!

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından Vakıfbank, vatandaşların cebini rahatlatacak kampanyaları duyurdu. Son dönemde artan enflasyon ve döviz kurunda yaşanan hareketlilik sonrasında birçok farklı sektörde yaşanan fiyat artışlarına karşı vatandaşların avantajlı oranlardan yararlanmaları sağlanacak. İlk 10 alışverişten biri yeni kampanya ile bedavaya gelecek. 30 Haziran 2022’ye kadar devam edecek kampanya kapsamında detaylar belli oldu.

İlk 10 Alışverişten Biri Bedavaya Gelecek!

Vakıfbank Worldcard ile 1 – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında farklı günlerde yapılacak ilk 10 alışverişten biri bedavaya gelecek. Aynı gün yapılan alışverişlerde ise en düşük tutarlı alışveriş kampanyaya dahil edilecektir. Farklı günlerde yapılacak harcamalarda ise ilk 10 alışverişten en düşük tutarlı işlem kadar Worldpuan kazanılacaktır.

100 TL’ye Varan Worldpuan Hediye Edilecek!

30 Haziran'da Sona Erecek! Kamu Bankası İlk 10 Alışverişten Birini Bedavaya Getirecek! - Resim : 1

Vakıfbank’ın avantajlı alışveriş kampanyası kapsamında, müşteri basında her bir müşterisi için en az 20 TL, en fazla 100 TL’ye varan Worldpuan hediyesi gerçekleştirilecek. Bu sayede alışverişlerini daha avantajlı hale getirmek isteyenlere özel cazip teklifler sunulacak. 10 alışverişten birinin bedavaya getirilmesini sağlayan kampanyaya doğrudan dijital kanallar üzerinden de katılım sağlanması mümkündür. Tüm sektörlerde geçerli olmak üzere 10 alışverişten biri bedavaya getirilecek.

Vakıfbank Worldcard Kampanyası Detayları

30 Haziran’a kadar Vakıfbank Worldcard ile yapılacak ilk 10 alışverişten biri Vakıfbank tarafından karşılanacak. En fazla 100 TL’ye kadar Worldpuan hediyesi gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Kampanyaya katılım için sadece Vakıfbank Mobil’de yer alan ‘’Cepte Kazan’’ üzerinden ‘’Hemen Katıl’’ butonuna tıklayarak katılım sağlaması mümkündür. Fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişlerde de kampanya geçerli olacak.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 7 Temmuz 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartına yüklenecektir. Yüklemeden bir gün sonra kullanıma açılacaktır. Puanların son kullanma tarihi ise 22 Temmuz 2022 olarak belirlenmiştir. Kampanyaya başarılı şekilde katılım sağlayan ilk 50.000 müşteri yararlanabilecektir.