20 bin TL anında hesaplara geçiyor! Faiz oranları yüzde 0,99'a çekildi! Başvuruları kaçırmayın!

Bankalardan vatandaşın nakit ihtiyaçlarına çözüm gelmeye devam ediyor! Nakit iade avantajlarından da yararlanarak kullanılabilecek! 20.000 TL hesaplara geçiyor!

20 bin TL anında hesaplara geçiyor! Faiz oranları yüzde 0,99'a çekildi! Başvuruları kaçırmayın!

Yüzde 0,99 faiz oranları ile vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarının karşılanması için çözüm önerileri sunulmaya devam ediyor. ING Bank tarafından duyurulan kredi kampanyası kapsamında 20.000 TL’ye kadar avantajlı faiz oranları ve geri ödeme koşulları ile kredi desteği sunulacak.

Türkiye’de artan enflasyon ve hayat pahalılığı sonrasında nakit ihtiyacı artan pek çok vatandaş bankaların avantajlı oranlara sahip finansman kampanyalarını araştırmaya başladılar. ING Bank’tan gelen kampanya ise öne çıkıyor.

YÜZDE 0,99 FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

20 bin TL anında hesaplara geçiyor! Faiz oranları yüzde 0,99'a çekildi! Başvuruları kaçırmayın! - Resim : 1

Nakit ihtiyaçlarına cazip faiz oranları ile çözümler sunan ING Bank, 20.000 TL’ye kadar yüzde 0,99 faiz oranları ile kredi seçenekleri sunuyor. Turuncu Ekstra’lı olarak krediyi kullanacak kişiler için birçok ayrıcalık da sağlanıyor. İlk defa ING Bank müşterisi olanlara özel kampanya ile nakit iade fırsatından da yararlanılması mümkün olacak. Kredi faizi ne olursa olsun bu ayrıcalık ile yüzde 0,99 faiz oranları geçerli olacak.

Söz konusu avantalı ihtiyaç kredisi faiz oranlarından yararlanmak için Turuncu Ekstra programına katılarak aylık harcamaların 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapılması yeterli olacaktır.

20.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

İlk defa ING Bank müşterisi olanlar kampanyadan yararlanabilmektedir. 20.000 TL’ye kadar olan kredi kullanımında 12 aya kadar vade seçenekleri sunulacak. Belirlenen Turuncu Ekstra kredi yansıyan faiz oranı, kampanya kapsamında ilk kredi kullanımında geçerli olacaktır. Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faiz oranları kampanya faiz oranlarından yüksek olması halinde sözleşme faiz oranları geçerli olmaktadır.

Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faizi değişmeyecek olup yüzde 1,54’ten başlamaktadır. Avantajlı oranlarla kredi başvurusunu yapacak kişilerin ilk defa ING Bank müşterisi olmaları gerekecektir. Uygun geri ödeme seçenekleri ile kullandırılacak kredi, 20.000 TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarının karşılanması açısından tüm vatandaşlara cazip fırsatlar sağlamaktadır. Acil nakit arayanlara özel avantajlı oranlara sahip kredi kampanyasında yüzde 0,99 faiz oranları kullanılabilecek.