Ziraat Bankası emeklilere 500, 625 ve 750 TL ödeme yapacak! Hemen başvuranlara nakit desteği

Emeklilere promosyon kampanyaları tüm hızıyla sürüyor. Ziraat Bankası, 3 yıl boyunca emekli maaşını bankadan alan müşterilerine 500 TL ile 750 TL arası nakit ödeme yapacak. İşte Ziraat Bankası promosyon kampanyasının detayları…

Ziraat Bankası emeklilere 500, 625 ve 750 TL ödeme yapacak! Hemen başvuranlara nakit desteği

Türkiye’nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası, emekli vatandaşları sevindiren bir haberle gündeme geldi. Milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi olan bankanın emekli maaş müşterileri için verilecek promosyon miktarları açıklandı. Emekli maaşını 3 yıl boyunca Ziraat Bankası’ndan alacağını taahhüt eden vatandaşlara anında ödeme yapılacak. Promosyon ödemeleri emekli müşterilerin alacağı aylık tutarına göre belirleniyor.

Ziraat Bankası Emekli Promosyon Ödemeleri

Geçim derdini biraz olsun hafifletmek için nakit destek arayan emeklilere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Türkiye’nin önde gelen devlet bankalarından Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemelerinde 500 TL ile 750 TL arasında nakit vereceğini duyurdu. Anında 750 TL promosyon desteğinden yararlanmak isteyen emeklilerin öncelikle Ziraat Bankası’na taahhütte bulunması gerekiyor. Bankanın yapmış olduğu açıklamaya göre emekli maaşını 3 yıl boyunca Ziraat Bankası’ndan alacağını belirten emekli müşterilere 750 TL promosyon ödenecek.

Ziraat Bankası ve SGK Anlaşması Emekliye Yaradı

Ziraat Bankası emeklilere 500, 625 ve 750 TL ödeme yapacak! Hemen başvuranlara nakit desteği - Resim : 1

Son dönemde bankalar arasında promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken bir atak da Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası, emeklilere sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekledi. ATM ve Şube adedi konusunda sektördeki rakiplerine fark atan Ziraat Bankası, emekli maaş müşterilerine 750 TL promosyon veriyor. Bu kapsamda SGK ile anlaşma yapan kamu bankası emekliler için promosyon ödemelerini başlattı. Yapılan anlaşmaya göre emekli maaşı 1500 TL’ye kadar olan müşteriler promosyon olarak 500 TL’yi cebe indirebilecek.

Ziraat Bankası 750 TL Promosyon Kampanyası

Emekli maaşı 1500 TL ile 2500 TL arasında olanlara Ziraat Bankası’nın promosyon desteği 625 TL olarak açıklandı. Öte yandan devletten 2500 TL ve üzerinde emekli maaşı alan vatandaşlar ise 750 TL promosyon almaya hak kazandı. Ziraat Bankası’nın promosyon kampanyalarından bütün emekliler yararlanabiliyor. Bankanın promosyon kampanyası için başvurular devam ediyor.