Yok böyle kazanç! Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin aylık kazancı, dudak uçuklattı! Resmen para basacak!

Yıllar önce katıldığı “O Ses Türkiye” isimli yarışma ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran İrem Derici, yıllar içerisinde zirveye giden yolda basamakları hızla tırmanarak Türkiye’nin en sevilen seslerinden birisi olmayı başardı. Son dönemlerde özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen Derici’nin, ağustos ayında ne kadar kazanacağı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

Yok böyle kazanç! Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin aylık kazancı, dudak uçuklattı! Resmen para basacak!

Geçtiğimiz sezona kadar Tv8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı, şimdiye kadar birçok ismin yarışmadan şampiyonluk ile ayrılmasına aracılık etti. Yarışmayı şampiyonluk ile tamamlayanlara kanal tarafından albüm yapılırken, bazı başarılı isimler de jüri üyelerinin dikkatlerini çekerek kariyer hayatlarına onların vokalistleri olarak devam etti. O Ses Türkiye yarışması ile adını Türkiye’ye duyuran isimlerden birisi de İrem Derici oldu.

Yıllar önce O Ses Türkiye yarışmasına katılarak İngilizce bir şarkı seslendiren İrem Derici, o dönem içerisinde hem jüri üyelerini hem de O Ses Türkiye izleyicisini etkilemeyi başardı. Ancak yarışmanın sonuna kadar gelemeyen İrem Derici, muhteşeme sesine rağmen yarışmaya erken veda eden isimlerden birisi oldu.

Yıllar içerisinde müzik piyasasına ilişkin kendisine koyduğu hedefleri sıra sıra gerçekleştiren İrem Derici, yarışmada şampiyonluk elde etmeyi başarmış olan isimlerin dahi önüne geçerek, bugün Türkiye’nin en sevilen ve hakkında en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı.

Arka arkaya çıkardığı şarkıları, dobra tavrı, sahne performansları, geçirdiği rahatsızlıklar ve son olarak da özel hayatı ile sık sık gündeme gelen İrem Derici, bu kez de ağustos ayında vereceği konserlerden alacağı ücretler ile gündeme geldi. Derici’nin aylık kazancı, herkesi şaşkına çevirdi.

AĞUSTOS AYINDA TAM 20 KONSER VERECEK!

Yok böyle kazanç! Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin aylık kazancı, dudak uçuklattı! Resmen para basacak! - Resim : 1

Dur durak bilmeden çalışan İrem Derici’nin, ağustos ayı konser programı belli oldu. Kurban Bayramı’nda dahi ara vermeden çalışan Derici, ağustos ayında tam 20 konser verecek.

MİLYONLARCA TL KAZANACAK!

Alınan bilgilere göre İrem Derici konser başı 120 bin TL kazanacak. Bu hesaba göre Derici, bir ay içerisinde 2 milyon 240 bin TL’lik kazanç elde etmiş olacak.

HASTALANMIŞTI!

Geçtiğimiz ay arka arka verdiği konserlerden ötürü bedeni zayıf düşen Derici, hastaneye kaldırılmıştı.